Güncel
Giriş Tarihi : 11-09-2023 09:08   Güncelleme : 11-09-2023 16:53

Gerze'de İlk Ders Zili Çaldı!

Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk ders zilini çaldı

Gerze'de İlk Ders Zili Çaldı!

Bugün Gerze’ de 4000’ e yakın öğrenci, 300’ e yakın öğretmen ve eğitim personeli ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte ders başı yaptı. 

Bu dönemin ilk ders zilini Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda çalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, yeni eğitim ve öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Yapılan açılışta öğrencilere yönelik bir selamlama konuşması yapan Ceylan, “2023-2024 eğitim öğretim yılını bugün itibariyle başlatmış olacağız. Öğrencilerimiz iyi bir tatil geçirdiler ve yeni eğitim öğretim yılına başladılar. Kitaplarımız, yardımcı kaynaklarımız, okullarımız ve öğretmenlerimiz yeni eğitim yılına hazır durumda. Bizler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 3741 öğrenci, 296 kadrolu öğretmenimizle yeni eğitim öğretim yılına başlamış bulunuyoruz. Bugün itibariyle bu sayı gittikçe artacak ve ailemiz daha da kalabalıklaşacak” ifadelerini kullandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan’ ın yaptığı konuşmanın ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Akabinde Ceylan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk ders zilini çaldı.

VELİLER RANDEVU ALMADAN OKULA GELEMEYECEK

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen okul müdürü Dursun Kahriman velilere önemli bir hatırlatmada bulundu. Randevusuz okula gelinmemesi gerektiğini duyuran Kahriman, “Evlerimizde anne baba ve kardeşlerimizden oluşan bir aileyken okulların açılmasıyla birlikte ailemiz kalabalıklaştı, şimdi kocaman bir aileyiz. Yeni öğretim yılında velileri ilgilendiren önemli bir karar da hayata geçirildi. Velilerimiz randevu almadan istedikleri zaman okula gelemeyecekler.

Veliler artık okul yönetimi ya da öğretmenden randevu almadan okula gelemeyecek, velilerimiz randevu aldığı saat dilimlerinde çocuklarının okulunu ziyaret edebilecek. Sonradan mağduriyet yaşanmaması adına velilerimize sesleniyorum, lütfen randevusuz okula gelmeyelim” diye konuştu. 

AdminAdmin