Siyaset
Giriş Tarihi : 23-04-2023 14:17   Güncelleme : 23-04-2023 14:33

Gerze'de İYİ Parti seçim bürosundaki bayraklara saldırılmasına tepki

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, ilçe merkezindeki seçim bürosuna astıkları parti bayraklarına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırılmasına tepki gösterdi

Gerze'de İYİ Parti seçim bürosundaki bayraklara saldırılmasına tepki

Yavuz Yiğit yaptığı açıklamada konu ile ilgili hukuki prosedürü başlatacaklarını belirterek sorumluların yargı önünde hesap vereceğini dile getirdi.

Yavuz Yiğit yaptığı açıklamada konu ile ilgili hukuki prosedürü başlatacaklarını belirterek sorumluların yargı önüne çıkacağını dile getirdi.

Yiğit açıklamasında şunları söyledi: “1 kere yazacağım! Resimde görünen yer İyi Parti Gerze İlçe Başkanlığının seçim bürosudur! Dün itibariyle bayraklarımızı asarak demokratik yarışa kendimizi motive etmeye çalışmıştık fakat; zincirinden boşanan yabaniler gece bayraklarımızı yerlerinden alarak imha etmişlerdir. Civarda resmi daireler ve mobese kameralarının varlığından habersiz olsalar gerek ki böyle bir yabaniliğe kalkışmışlardır.

Biz yine 14 Mayıs gecesindeki bayramımız için büromuzu süsleyeceğiz ama yabanilerin bu gafleti tekrarlamaları halinde, hiçbir orta yolda buluşmamak üzere her türlü yasal prosedürü işleteceğimizi de buradan ilan ediyorum!”

AdminAdmin