Spor
Giriş Tarihi : 04-12-2023 10:46   Güncelleme : 06-12-2023 12:56

GERZELİ İŞ İNSANLARINDAN SPORA DESTEK

Gerzeli iş insanları duyarlı bir davranışa imza attı. Muhammed Şentürk ve Ercan Çelebi Gerze Veteranlar Spor Kulübüne eşofman takımı ve yağmurluk yaptırdı

GERZELİ İŞ İNSANLARINDAN SPORA DESTEK

Şentürk Yapı sahibi Muhammed Şentürk ve CLB Yapı Tasarım sahibi Ercan Çelebi, Gerze Veteranlar Spor Kulübüne eşofman ve yağmurluk desteğinde bulundu. Gerze Veteranlar Spor Kulübü de spor ve sporcunun her zaman yanında olan Muhammet Şentürk ve Ercan Çelebi’ ye teşekkür etti.

AMATÖR SPORA DESTEK OLDULAR

Muhammed Şentürk ve Ercan Çelebi'ye desteklerinden dolayı teşekkür eden Gerze Veteranlar Kulüp Başkanı Fatih Oğuz, “İş insanlarımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz. Başımıza ilk defa böyle bir şey geldi.  Sponsorlarımız ve sporseverlere çok teşekkür ederiz.

Veteranlar Spor Kulübünde oynuyorum.   Çeşitli kulüplerde de futbol oynadım. Sayın başkanımıza böyle bir sponsorlukta bize eşofman verdiği için çok teşekkür ederiz. Takımım adına da çok teşekkür ediyoruz. Biz böyle güzel şeyler görmeyi çok istiyoruz. Gerze Veteranlar olarak böyle şeylerden uzak kalıyoruz. İş İnsanı Başkanlarımız sağ olsunlar bize sponsor oldular. Eşofman takımı yağmurluk yaptırdılar, Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Genç sporculara başarı dileklerinde bulunan Şentürk Yapı, North Bungalov İşletme Sahibi İş İnsanı Muhammed Şentürk,  CLB Yapı Tasarım sahibi Ercan Çelebi, “Kendimizde sporun içinden geldiğimiz için hem futbolcularımıza hem Türk sporunu sevdirmek adına böyle bir jestte bulunalım dedik. İnşallah hayırlı olur. Yine elimizden geldiği kadar da hem Gerze Veteranlara hem de Türk sporumuza, katkıda bulunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştular.

AdminAdmin