Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Spor

Gerzeli Sporcu Türkiye Üçüncüsü Oldu

24-25 Mayıs 2025 tarihlerinde Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Modern Pentatlon Türkiye Şampiyonası’nda, Gerze’yi gururlandıran bir başarıya imza atıldı

Gerzeli Sporcu Türkiye Üçüncüsü Oldu
Paylaş:

Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi öğrencisi Yağız Altuğ Sarıkaya, Genç A Erkekler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıktı.

Gerze Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nde görevli antrenör Erkan Başcan nezaretinde yarışmalara hazırlanan Sarıkaya, yüzme, koşu ve atış etaplarında gösterdiği performansla Türkiye’nin en iyi sporcuları arasında yer aldı.

“Gerze’ye madalya ile dönmek gurur verici”

Derecesiyle ilçede büyük takdir toplayan genç sporcu, duygularını şu sözlerle paylaştı: “Uzun süredir yoğun bir tempoda çalışıyorduk. Hem okul dersleri hem de antrenmanlar arasında denge kurmak zor olsa da, bu derece tüm yorgunluğumu unutturdu. Gerze’ye bir madalya ile dönmek benim için büyük bir gurur. Başta antrenörüm Erkan Başcan olmak üzere aileme ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefim, milli takım formasıyla ülkemizi temsil etmek.”

 

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.