Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 15-02-2024 12:49   Güncelleme : 15-02-2024 12:54

Gerzeli yazarın 'Kapımın Önü Uzay' adlı kitabı çıktı

Gerzeli hemşehrimiz genç yazar Okan Uçar' ın kaleme aldığı “Kapımın Önü Uzay” isimli kitabı çıktı

Gerzeli yazarın 'Kapımın Önü Uzay' adlı kitabı çıktı

Gerzeli Yazar Okan Uçar’ ın kaleme aldığı, gazeteci bir adamın bir eyleme karışarak eylemde âşık olduğu kadınla çıkmış oldukları gezegenler arası yolculuğu anlatan “Kapımın Önü Uzay ” isimli kitap, okuyucuların beğenisine sunuldu.

Gazetemizi ziyaret eden ve duygularını gazetemiz aracılığıyla okuyucularıyla paylaşan genç yazar, “şahit oldum bütün olaylar, bu olaylar karşısındaki duygularım, hislerim ve dolaştığım o gezegenler… İşte bunların hepsini bu kitaba sığdırdım. Ne kadar okurum olursa, o kadar hiçbirimiz yalnız kalmayacağız, eminim. Beni değil, o gezegenlerde kendinizi bulacağınız, ‘yalnız değilmişim’ diyebileceğiniz bir serüven için yazmaya devam edeceğim” diye konuştu.

OKAN UÇAR KİMDİR?

1994 yılında İstanbul’ da doğdu. İlkokul, ortaokul, lise eğitimini İstanbul’ da tamamladı. Ön lisans eğitimi İstanbul Topkapı Üniversitesi radyo ve televizyon bölümünde tamamladı. Evli olan Gerzeli genç yazar, ilçemiz esnaflarından yazar Ozan Kitabevinin sahibi İbrahim Ünsal’ ın oğludur.

Kapımın Önü Uzay

"Etrafına bak Akoğlu. Denizde yürüyen, ağaçtan sokak lambaları var ve ben onlara rağmen yeşil bir ağaç; boğulabilen bir insan olarak kalmak istiyorum." Arkadaşının sırtını sıvazladı. Onun kendisini anlayacağını biliyordu çünkü. İçi rahattı, daha doğrusu rahatlatmıştı içini. Gülümsedi son sözlerini söylemeden önce. "Çünkü hissediyorum... Hissetmek istiyorum..." İki arkadaş yollarına daha hızlı adımlarla devam ettiler. Parkın sonuna geldiklerinde sola döndüler. Akoğlu bilmese de o biliyordu döndükleri yolu.

"Gidecek yeri olmayanların yolu!" Hiç düşündünüz mü en mutlu olduğunuz an hangisi? Peki o anı tekrar yaşama şansınız olsaydı? Tekrar, tekrar, tekrar... Gezegenler arası bir yolculuğa hazır olun.

Tekrar, tekrar ve tekrar...

Ve unutmayın, hiçbir şey imkânsız değildir...

Büşra ÇevikBüşra Çevik