Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2016 09:44   Güncelleme : 01-06-2016 11:23

Gerzeliler Piknikte Buluştu

Geleneksel hale dönüştürülen pikniğe katılım yoğun oldu

Gerzeliler Piknikte Buluştu

İstanbul'da yaşayan Gerzeli hemşehrilerimiz her yıl geleneksel olarak düzenledikleri pikniğe Sinop Milletvekilimiz Barış Karadeniz,  Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Ak Parti 25. dönem Milletvekili Cengiz Tokmak, Dikmen Eski Belediye Başkanı ve Adalet ve Demokrasi Platformu Başkanı Hüseyin Yüksek, Önsiad Başkanı Rasim Erdoğmuş ve çok sayıda gerzeli katıldı.

Akbaş ve Sazlı Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği, Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği ve Dikmenli hemşehrilerin  düzenledikleri pikniğe katılan Belovacıklı burada yapmış olduğu konuşmada; "Bizler sizin her zaman yanınızdayız ve destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Gerzemiz için ürettiğimiz projeleri sadece ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız için değil, bayramlarda ve izinlerde hasret gidermek için geldiğinizde sizlerin de rahat edebilmeleri ve mutlu olabilmeniz için gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tokmak ise yapmış olduğu konuşmada "Konuşmasının başında birlik ve beraberlik mesajı veren Tokmak; göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Siz Gerzeli hemşerilerimizle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum, bu birlikteliğin devam edeceğine de inancım tamdır’ dedi.

Sultanbeyli Gerzeliler Derneği katkılarından dolayı katılımcılara günün anlam ve önemine istinaden çeşitli hediyeler  takdim etti.







Yılmaz GökgözYılmaz Gökgöz