Tekel emeklisi Güllüzar Taş’ın eşi; Erdoğan Taş, Erol Taş, Erkan Taş ve Bilge Hekim’in kıymetli babaları olan Remzi Taş’ın vefatı, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini yasa boğdu. Uzun yıllar ilçemizde esnaflık yapan ve güler yüzüyle tanınan Taş, çevresinde saygı ve sevgiyle anılıyordu.
Abdaloğlu Köyü Bektaş Mahallesi sakinlerinden olan merhum Remzi Taş için 03 Mart 2026 Salı günü Hamidiye Mahallesi Karaca Sokak No: 9’daki evinde helallik alınacaktır. Ardından saat 12.00’de Merkez Camii’ne getirilecek olan Taş’ın cenazesi, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Abdaloğlu Köyü Bektaş Mahallesi’nde toprağa verilecektir.
Bizler de Gerze' nin Sesi Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; kederli ailesine, evlatlarına, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.






























