Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 05-08-2023 13:18   Güncelleme : 05-08-2023 13:39

Gezen Sinema TIR'ı Dikmenli çocuklarla buluştu

Dikmen Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile çocuklar için sinema gösterimi düzenlendi. ‘Gezen Sinema Tırı’ Dikmenli çocukları beyaz perde ile buluşturdu

Gezen Sinema TIR'ı Dikmenli çocuklarla buluştu

Dikmen Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla ilçeye gelen ‘Gezen Sinema Tırı’ Dikmenli çocuklara sinemada film izleme heyecanı yaşattı.

5 gün boyunca ilçemizde misafir olan ve ilçemizde bulunduğu her akşam Gerzeli çocuklara birbirinden eğlenceli akşamlar yaşan Gezen Sinema Tırını bu sabah saatlerinde ilçemizden Dikmen ilçesine uğurladık.

Dikmen Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Dikmen Otogar Meydanında kurulan sinema perdesinde çocuklar önce ekiple birlikte çeşitli oyunlar oynayarak şarkılar söylediler. Dikmenli çocukları sinema keyfinde de yalnız bırakmayan Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar’ da çocukların eğlencesine dahil oldu ve onlarla birlikte şarkı söyledi, erik dalı oynadı.

ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU GÖRMEK BİLE YETİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığına, Gezen Sinema Tırı ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür eden Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, çocuklarla birlikte olmaktan mutlu olduğunu, çocukların gözlerindeki masumiyette huzur bulduğunu, enerjileriyle enerji bulduğunu kaydetti.

AdminAdmin