Asayiş
Giriş Tarihi : 03-05-2016 15:01   Güncelleme : 03-05-2016 15:04

Gezi Olaylı Bitti

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından düzenlenen gezi yaşanan tartışma sonrası olaylı bitti.

 Gezi Olaylı Bitti

Geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti Gerze İlçe Kadın Kolları tarafından Anneler Gününe özel olarak organize edilen 2 günlük Denizli ve Muğla gezisi için cuma akşamı yola çıkan 56 kişilik kadınlar grubu dönüş yolunda yaşanan talihsiz kaza ve taratışma sonucu mahkemelik oldu.

"Müdahale Etmek Yerine Eğlendiler" iddiası

İddiaya göre 2 günlük Denizli ve Muğla gezisine katılan Muazzez Güleryüz'ün, gezi sonrası dönüş yoluna geçtikleri sırada muavinin servis yaparken bir anlık dikkatsizliği sonucu üzerine kaynar su döküldü. Kaynar suyun etkisiyle vücudunda yanıkların meydana geldiğini ve Gezi programını organize eden İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu dahil olmak üzere, otobüste bulunan partililer ve kadınların müdahale etmek yerine eğlenmeye devam ettiklerini iddia eden Muazzez Güleryüz'ün eşi Selahattin Güleryüz, olaylı gezinin ayrıntılarını gazetemizle paylaştı.

''Annem Acı Çekiyor Siz Göbek Atıyorsunuz''

Güleryüz yaptığı açıklamada eşinin acılar içinde 1,5 saat yolculuk yaptığını, olaya kimsenin müdahale etmediği gibi otobüs içinde kadınların neşesinden bir şey kaybetmeyerek oyun oynamaya devam ettiklerini, bunun üzerine annesiyle birlikte geziye katılan kızının yaşananlara tepki gösterdiğini ve tartışmaya girerek ''Annem acı çekiyor siz göbek atıyorsunuz'' siteminde bulunduğunu belirtti.

Mahkemede Hesaplaşacağım

Muazzez Güleryüz'ün acılarının daha da artması sonucunda Muğla çıkışında Kale ilçesine bağlı devlet hastanesine getirilerek pansuman yapıldığını ifade eden Kocası Selahattin Güleryüz, "Bu geziyi organize eden kadın kolları başkanı ile mahkemede hesaplaşacağım. Bir insan canı bu kadar mı değersiz. Biz eşimizi ve çocuğumuzu onlara emanet ettik, olanlar ortada" dedi.

İddialar Kesinlikle Yalan

Selahattin Güleryüz tarafından Gazetemize yapılan açıklamaların ardından, objektif habercilik anlayışını esas alarak, Ak Parti Gerze İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu ile görüştük.

Kendisine yönelik iddia ve suçlamaları kabul etmeyen Aksu, "Bu iddialar kesinlikle yalandır. Hanımefendinin yandığı an bizler Muğla'ya bağlı bir köyde idik ve hemen kendisini en yakın ilçe olan Kale İlçe Devlet Hastanesine yetiştirdik. Eğlenmeye devam ettiğimiz iddiaları asılsızdır" dedi.

AdminAdmin