Sağlık
Giriş Tarihi : 15-09-2011 23:29   Güncelleme : 15-09-2011 23:29

G.M.Y.O. Müdürüne Ziyaret

Türk Eğitim Sen’den Gerze Meslek Yüksek Okuluna Ziyaret

G.M.Y.O. Müdürüne Ziyaret

Gerze Türk Eğitim Sen Teşkilatı, Gerze Meslek Yüksek Okuluna ziyarette bulundu. Bu anlamlı ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut her platformla etkileşim içinde olunarak daha güçlü olunabileceğini ifade etti.

Gerze Türk Eğitim Sen Teşkilat Başkanı Fatih Arslan yapmış oldukları ziyarette, Gerze Meslek Yüksek Okulu’na yeni eğitim ve öğretim yılı başlangıcında başarılar diledi. Gerze Meslek Yüksek Okulunun yeni kadrosunun değişim ve yeniliğe açık olduğunu güzel ve örnek teşkilden çalışmalara imza atabileceğini belirtti.

Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Turgut ise değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurmanın şart olduğunu gelenekçilikten ziyade yenilikçi olduklarını ifade etti.

Gerze Türk Eğitim Sen Teşkilatı Fatih Arslan Gerze Meslek Yüksek Okulu tarafından sıcak ilgiyle karşılandıklarını ve bu durumdan oldukça hoşnut kaldıklarını kaydetti. Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü ziyaret için Gerze Türk Eğitim Sen Teşkilatına teşekkürlerini sundu.

AdminAdmin