Siyaset
Giriş Tarihi : 21-07-2023 12:35   Güncelleme : 21-07-2023 15:45

Gündoğdu, CHP Gerze İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

Avukat Nihal Gündoğdu, önümüzdeki günlerde yapılacak olan İlçe Kongresinde CHP Gerze İlçe Başkanı Adayı olduğunu açıkladı

Gündoğdu, CHP Gerze İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

11 Ağustos Cuma günü yapılacak CHP Gerze İlçe Kongresi öncesi İlçe Başkanı adayları, adaylıklarını açıklamaya başladılar. Yapılacak kongrede İlçe Başkanı olmak için adaylığını açıklayan Av. Nihal Gündoğdu Saatci, destek beklediğini söyledi. 

Gündoğdu yaptığı açıklamada, “İlçemizde, cumhuriyetin kurucu değerleri ışığında; katılımcı, eşitlikçi, toplumsal ve yerel sorunlara duyarlı demokratik bir siyasi parti örgütlenmesine katkı sağlamak amacıyla CHP Gerze ilçe başkanlığına aday olduğumu açıklıyorum” diye konuştu.

AV. ARB. NİHAL GÜNDOĞDU SAATCİ KİMDİR?

8 Mayıs 1991 yılında Gerze’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gerze’de tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi’ni kazanarak 2014 yılında mezun oldu. Zorunlu stajının ardından 2015 yılında avukatlık mesleğine başladı. 2016 yılı Şubat ayından bu yana Gerze’de serbest avukatlık yapmaktadır.

Halen Sinop Barosu Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda TÜBAKKOM (Türkiye Barolar Birliği Kadın Hakları Komisyonu) ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif görev almaktadır.

AdminAdmin