Güncel
Giriş Tarihi : 04-09-2023 14:41   Güncelleme : 05-09-2023 13:27

Hakim ve Savcılardan Kaymakama Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığınca son yayınlanan kararname ile Nüfus ve Daire İşleri Başkanlığına atanan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar onuruna veda yemeği düzenlendi.

Hakim ve Savcılardan Kaymakama Veda Yemeği

İlçemizde görevli hakim ve savcılar tarafından düzenlenen veda yemeğine Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu, Hakim Mücahit Kuzu, Hakim Ersan Oktaş, Cumhuriyet Savcısı Serhat Ulu katıldı.

 Yemeğin sonunda ilçeye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Gerze Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu tarafından Kaymakam Tekin Dundar’ a plaket takdim edildi. Veda yemeği çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Plaket takdiminin ardından Kaymakam Dundar’ a yeni görevinde başarılar dileyen Cumhuriyet Savcısı Elif Kuzu, “Sayın kaymakamımızın tayini çıkması medeniyle yapmış olduğumuz bu veda yemeğinde kendisi ile çalıştığımız süre zarfında desteklerini esirgemediği için teşekkür ediyoruz ve yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Dundar bu duyarlı davranış için hakim ve savcılara teşekkür ederken, “başta değerli Başsavcımız olmak üzere hakim ve savcılarımıza bana gösterdikleri sevgi tevazuya teşekkür ediyorum, ben bu süre zarfında onlarla çalışmaktan çok mutlu oldum. Bundan sonraki hayatlarında ve görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin