Güncel
Giriş Tarihi : 19-09-2023 14:02

Hakkı Yiğit, Cumhuriyet Mahallesine talip

İlçemiz esnaflarından Hakkı Yiğit, 31 Mart 2024’ te gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı

Hakkı Yiğit, Cumhuriyet Mahallesine talip

Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkanı aday adayları ve muhtar adayları da gündeme gelmeye devam ediyor.  İlçemiz esnaflarından Hakkı Yiğit’ te ‘kendimi bildim bileli Cumhuriyet Mahallesinde ikamet ediyorum’ diyerek 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Babası Veysel Yiğit’ in de 4 dönem boyunca Cumhuriyet Mahallesine muhtarlık yaptığını kaydeden Hakkı Yiğit, mahalle sakinlerinin huzur ve refahı için elinden geleni yapacağını belirtti.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Yiğit, “ben kendimi bildim bileli Cumhuriyet Mahallesinde ikamet ediyorum. Sorunları çok iyi biliyorum. Bu sorunların üstesinden gelebilmek, sorunları çözecek ilgili kurumlarla ortak çalışma yürütmek, bu kurumları harekete geçirmek üzere Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına talibim. Mahallelimin desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

Hakkı Yiğit kimdir?

1974 yılında Gerze’ de doğdu. Eğitimini Gerze’ de tamamladı. 15 seneden bu yana Şirin Gerze Taksi Durağında esnaflık yapıyor.

AdminAdmin