Siyaset
Giriş Tarihi : 16-03-2024 11:47   Güncelleme : 16-03-2024 11:54

Hakkı Yiğit, muhtar adaylığından çekildi

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Hakkı Yiğit, sağlık problemleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı

Hakkı Yiğit, muhtar adaylığından çekildi

Vatandaşlar, 31 Mart'ta sandık başına giderek 5 yıl boyunca şehrini, ilçesini ve mahallesini emanet edeceği kişileri belirleyecek.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adayı olan Hakkı Yiğit, adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana özverili ve heyecanlı bir şekilde sürdürmüş, mahallelinin kalbine dokunmuştu.

Yiğit, sağlık problemleri nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı ve atlattığı hastalığının nüksettiğini belirten Hakkı Yiğit, doktorunun da tavsiyesi ile muhtar adaylığından çekildiğini söyledi.

Yiğit, mahalle sakinlerine şu şekilde seslendi: “Değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinleri, sizlerden de gördüğüm destekle babamın da emaneti olması sebebiyle 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinde Cumhuriyet Mahallemize muhtar adayı olmuştum fakat sağlık problemlerim nedeniyle doktorumun da tavsiyesiyle çekilme kararı aldım.

Son bir haftadır yaşadığım sağlık problemleri nedeniyle doktorum tarafından gerekli tetkitler yapıldı ve hastalığımın nüksettiği görüldü. Bu sebeple adaylıktan çekilme kararı aldım. Hepinize bu süreçte bana gösterdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ederim. Benden dualarınızı esirgemeyin. Muhtar adayı arkadaşlarıma da başarılar dilerim.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik