Güncel
Giriş Tarihi : 16-09-2017 14:40   Güncelleme : 16-09-2017 15:11

Halk Bankası Gerze Şubesi'ne Yeni Müdür Atandı

Halk Bankası Gerze Şubesi’nin Yeni Şube Müdürü Serdar Efe görevine başladı

Halk Bankası Gerze Şubesi'ne Yeni Müdür Atandı

Halk Bankası Gerze Şubesi’nin Yeni Şube Müdürü Serdar Efe görevine başladı. Gerze’nin Gazetesi olarak makamında ziyaret ettiğimiz Efe, “memleketime hizmet için geldim” dedi.

 

1966 Erfelek doğumlu olan Efe, 27 yıldır Halk Bankası Genel Müdürlüğü’nde vatandaşlara hizmet ediyordu. Emekliliğine az bir süre kalan yeni müdür, genel müdürlükteki çeyrek asrı geçen görevinin ardından 6 Eylül itibariyle yeniden şubeye dönüş yaptı. Görevinin son yıllarını memleketine hizmet ederek geçirmek istediğini anlattı.

 

“Kendi isteğiyle geldi”

İlköğrenimini memleketi Erfelek’te tamamlayan Efe, orta ve lise öğrenimini yatılı olarak Kastamonu Öğretmen Lisesi’nde yaptı; lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde tamamladı. Üniversiteyi bitirdikten sonra Pamukbank bünyesinde işe giren Efe, 2004 yılında Pamukbank’ın Halk Bankası ile birleşmesinden sonra Halk Bankası çatısında hizmet etmeye devam etti.

 

Evli ve iki çocuk babası olan Şube Müdürü, kendi isteğiyle bu göreve talip olduğunu mikrofonlarımıza aktarırken, “1990 yılından itibaren genel merkezde sürdürdüğüm görevimi bırakarak, şube müdürü olarak Gerze’ye geldim” şeklinde konuştu.

Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş