Güncel
Giriş Tarihi : 30-08-2023 12:34   Güncelleme : 30-08-2023 12:51

Hasan Danacı, Atatürk Mahallesinden muhtar adayı

Hasan Danacı Atatürk Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı. “Mahalle sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğine inanan bir komşunuz olarak ekibimle gece gündüz sahada olacağım” dedi

Hasan Danacı, Atatürk Mahallesinden muhtar adayı

2024 mahalli seçimlerine yaklaşırken muhtar adayların açıklamaları ilçeyi heyecanlı bir atmosfere sokmaya devam ederken Atatürk Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan bir başka isim ise İlçemiz esnaflarından Hasan Danacı oldu.

Danacı gazetemize yaptığı açıklamada, “başlamadan önce, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ben Hasan Danacı. 20.07.1981 Gerze doğumluyum. Gerze’mizi çok sevdiğim için de doğduğumdan beri memleketimde yaşamaya, sizlerle beraber olmaya devam ettim. 1998 yılında Gerze Anadolu Meslek Lisesinden mezun olarak eğitimimi de tamamladım. Bu arada mobilya dekorasyon usta öğreticiliği başta olmak üzere bir takım kurs ve seminerlerle de eğitimimi sürdürdüm. Çalışma hayatım 2005-2013 yılları arasında BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.’ nin Gerze ve Sinop Şubelerinde Mağaza Yöneticisi olarak çalıştım. 2013 den sonra da Metro Turizm A.Ş.’ nin Gerze Şubesinde Ofis Sorumlusu olarak görev yaptım. Son olarak da Ali Osman Ulusoy Otobüs İşletmeciliği firmasının Gerze Şubesinde kurucu Yönetici olarak çalışmaya devam etmekteyim. Evli ve 1 erkek Çocuk sahibiyim. Gerze’mizi, mahallemi çok seviyorum. Mahalleme muhtar adayı olmamın nedeni; mahallemizi iyi tanıyan, demokrasiye inan, bürokrasiyi iyi bilen, siyasi oluşumlarla ve Belediyemizle iyi ilişkiler içerisinde bulunan, tuttuğunu kopararak, mahalle sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğine inanan bir komşunuzum. İşte bunları gerçekleştirmek için de Atatürk Mahallesi Muhtar adayınızım. 7/24 telefonlarım açık bir şekilde, mahallemize en iyi hizmeti verebileceğimden emin olabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.   

Adres: Atatürk Mah. Sinop Cad. No:7/5

Tel. 0 544 4590675

AdminAdmin