Güncel
Giriş Tarihi : 14-07-2023 18:44   Güncelleme : 14-07-2023 19:06

Hayırseverler Yaz Kur' an Kursu öğrencilerini ikramlarla sevindiriyor

Yaz Kur’an Kurslarında eğitimler, Kurban Bayramı sonrası yeniden başladı

Hayırseverler Yaz Kur' an Kursu öğrencilerini ikramlarla sevindiriyor

Diyanet İşleri Başkanlığı rehberliğinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde; "Çocuklar Koşun Haydi Şimdi Yaz Kur'an Kursu Vakti ve "Haydi Gençler Bu Yaza Değer Katalım" sloganlarıyla açılan Yaz Kur’an Kurslarında eğitimler, Kurban Bayramı sonrası yeniden başladı.

Bu kapsamda Gerze İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarında devam eden Yaz Kur’an Kurslarında öğrencilerin hem öğrenmesi hem eğlenmesini sağlamak amacıyla verilen dini eğitimlerin yanında sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerin yanı sıra Gerzeli hayırsever vatandaşlar Yaz Kur'an Kursu öğrencilerine ikramlarda bulunuyorlar.

Gazetemize konuşan Garaj Camii Müezzin Kayyımı Recep Aslan bu sene Yaz Kur'an kurslarımıza her zamankinden daha yoğun bir katılımın olduğunu Garaj camiinde de bu yoğunluğun devam ettiğini ve her gün Gerzeli hemşehrilerimiz ve İstanbul'dan hemşerilerimizin sponsor olarak öğrencilere çeşitli ikramlar yaparak hayır kervanına katıldıklarını ve öğrenciler arasında gönülden gönüle bir köprü ile bu kapsamda daha sosyal ve pozitif bir bağ kurarak eğitimlere devam ettiklerini aktardı.

Aslan, "öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunan Gerzeli ve İstanbul'daki esnaf ve hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum Rabbim kazançlarına bol bereket versin geçmişlerine rahmet eylesin” dedi. Yaz Kurslarının 11 Ağustos'a kadar devam edeceği aktarıldı.

AdminAdmin