Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Hurmadibindeki Büfenin İhalesine Kimse Girmedi

İkinci kez ihaleye çıkan Hurmadibi mevkiindeki büfeye alıcı çıkmadı

Hurmadibindeki Büfenin İhalesine Kimse Girmedi
Paylaş:

İkinci kez ihaleye çıkan Hurmadibi mevkiindeki büfeye alıcı çıkmadı. Bir kişinin geçici teminat bedelini ödediği belirtilirken, daha sonra ihaleye girmekten vazgeçtiği öğrenildi.

 

Dört aydır sahibini bulamayan büfenin ikinci ihalesi, kimse katılmadığı için iptal oldu. İlk ihaleyi 13 bin lira bedelle kazanan ilçemiz esnaflarından Selami Yiğit, Gerze Belediyesi’nin şartnameyi yerine getirmemesi üzerine ihaleden çekilmişti. Daha sonra, iki ay boyunca Gerze Belediye Meclisi gündemini meşgul eden büfeye, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gerze Kültür ve Turizm Derneği talip olmuştu. Yapılan oylama sonucunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın kabul oyuna karşılık, mecliste bulunan tüm CHP’li ve Ak Partili üyeler hayır oyu vermişti.

Bu gelişmeler üzerine bugün ikinci kez 13 bin lira tahmini kira bedeli ve 14 bin 40 liralık geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkan büfenin ihalesine yüksek fiyat nedeniyle kimse katılmadı.







 
Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.