Siyaset
Giriş Tarihi : 30-03-2024 17:49   Güncelleme : 16-04-2024 15:47

Hüseyin Şeker Gerzelilerden destek istedi

Saadet Partisi Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şeker, 31 Mart Pazar günü sandıklara gidecek Gerzelilere hitaben bir mesaj yayımladı.

Hüseyin Şeker Gerzelilerden destek istedi

Yayımladığı mesajda Gerzelilere seslenen Hüseyin Şeker, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Ey Gerze’nin güzel insanları! Yarın sandıkta önümüzdeki beş yılı oylayacaksınız. Bu kısa bir süre değil, siz ve Gerze’miz için bu beş yıl kayıp hale gelmesin. Beş yılı Şeker başkanla ballı kaymaklı yıllara dönüştürmenin son virajındasınız.

Sahil projesiyle, modern pazar yerleri projesiyle, Gerze'mizin en güzel yerlerine sosyal tesislerle, et kombinesi ve hayvan yetiştirme tesisleriyle, seracılık ve tarıma destekle, dahası Gerze’de çarpık yapılaşmaya son diyerek altyapısı üst yapısıyla şirin Gerze’mizin çirkin görünümden kurtulması için Millî Görüş’ü seçin, seçtirin.

Seçilmiş muhtarlarla el ele vererek mahallelerimizi şirin Gerze’ye yakışır bir hâle getirmek için, mahalle kültürünü yeniden tesis etmek için, gelecek neslimizi koruma altına alıp iyi bir eğitimle öğrencilerimize sahip çıkmak için, Gerze’mizde dilenciliğe son vermek için Millî Görüş’ü seçin, seçtirin.

Belediyede denk bütçe yapıp açık ve şeffaf olarak sizlere ait beytü'l-malı korumamız için, fakirin ve yetimin hakkı olan malı çalmamak, çaldırmamak için, haklıya hakkını vermek, haksıza haddini bildirmek için Millî Görüş’ü seçim, seçtirin.

Gerzeli kardeşim! Gerze’de iki siyasi parti var. Millî Görüş ve diğerleri. Hepsini denedin, bin pişman oldun.

Senin özün olan Millî Görüş’ü denemdin, bu senin son şansın. Son defa söylüyorum. Şeker Başkan hatırlatır lakin gönül koymaz. Sadece size üzülür.

Bunu biliniz. Şeker Başkan sizi her hâlükârda sever.

Şirin Gerze’nin şirin ve hoş insanları. Sizleri seviyorum. Atanın davası olan Millî Görüş’ü destekleyip hak ettiğiniz idareye kavuşmanızı temenni ediyorum.

AdminAdmin