Siyaset
Giriş Tarihi : 05-02-2024 00:20   Güncelleme : 05-02-2024 00:22

Hüseyin Yüksek balıkçılara projelerini sundu

Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerze Balıkçılar Kooperatifinin Başkan Yardımcıları Erol Ünlü ve Erkan Acar ile bir araya gelerek balıkçılar için gerçekleştireceği projeleri paylaştı.

Hüseyin Yüksek balıkçılara projelerini sundu

Hüseyin Yüksek, yapmayı planladığı çalışmaların statik ve mimari detaylarını içeren proje çalışmasını Başkan Yardımcılarına teslim etti.

Başkan Adayı Yüksek, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Gerze Balıkçılar Kooperatifimizin Başkan Yardımcıları Sayın Erol Ünlü ve Sayın Erkan Acar'a Gerze Balıkçılar Kooperatifimizle ilgili Belediye Başkanlığımız döneminde yapacağımız projeyi statik ve mimari çalışmayı teslim ettik" dedi. Yüksek, Gerze Balıkçılar Kooperatifi ile işbirliğine büyük önem verdiğini ve seçilmesi halinde bu alanda yapılacak projelerin somut bir plana dayandığını dile getirdi. Seçim sürecinde ilçenin kalkınmasına yönelik somut projeler sunma hedefine vurgu yapan Hüseyin Yüksek, Gerze Balıkçılar Kooperatifi ile işbirliği yaparak sektördeki potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmeye yönelik bir taahhüt ortaya koyduklarını kaydetti. Hüseyin Yüksek, göreve gelir gelmez kooperatif hizmet binasını yapacaklarını sözlerine ekledi.

AdminAdmin