Güncel
Giriş Tarihi : 21-01-2017 14:17   Güncelleme : 01-10-2017 10:32

Hüseyin Yüksek Gerzeli Sporcularla Yemekte Buluştu

Gerzeli İş Adamı Hüseyin Yüksek ilçenin gençleriyle kahvaltıda buluştu

Hüseyin Yüksek Gerzeli Sporcularla Yemekte Buluştu
 Gerzeli İş Adamı Rexon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksek, Gerzeli gençlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Otel Geruze’de gerçekleştirilen kahvaltı programına ilçenin spor kulüplerinin sporcuları ve başkanlarının yanı sıra Gerzeli bir çok genç de katıldı.

“Spor gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durması için en önemli faktörlerden”

Kahvaltıya geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Yüksek, ‘’Sizlerle bir araya gelerek, birliği beraberliği tesis etmek, Gerzeli gençlerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu kahvaltıda bir araya geldik. Gerze’de faaliyet gösteren spor kulüplerimize ve kulüp başkanlarımıza gençleri spora teşvik ettikleri için teşekkür ediyorum. Spor gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak durması için en önemli faktörlerden. Spor gençliğimizi zinde ve dinç tutar. Sahip olduğumuz maddi ve manevi gücümüzü Gerzeli gençlerimizin idare ve sevkine vermek üzere mücadele ediyoruz. Şartlar ne olursa olsun memleketimizin ileri gitmesi, gençliğimizin daha iyi yerlerde görev alması adına desteğimizi sizlerden hiçbir zaman esirgemeyeceğiz. Bu ülkenin geleceğini inşa edecek siz değerli gençlerimizsiniz. Biz burada gençliğin önünü açacağız ki gençlerimiz yarınlarımızı tesis edecek. Huzurlu ve mutlu bir ilçede yaşamamızı sağlayacaktır. Yarının gençleri olarak bu ülke sizlere emanet edilecek. Eğitim ve spor hayatında tüm gençlerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Bu organizasyon son olmayacak

Kahvaltı sonrası Gerze’de kurulan spor kulüplerinin oyuncularına, bot ve ayakkabı hediye eden Yüksek, katılımından son derece memnun olduğunu  belirtti.

Bu organizasyonu ilk defa yaptıklarını belirten Dikmen Eski Belediye Başkanı Yüksek, “bundan sonra her 30 günde, 45 günde bir bunu tekrarlayacağız. Gençlerimizle her zaman bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Kahvaltı programı Hüseyin Yüksek’in kahvaltıya katılan sporcular ve Gerzeli gençlerle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

Seda ŞengülSeda Şengül