Güncel
Giriş Tarihi : 24-09-2021 11:21

İl İkincisi Gerze’den

Resim yarışmasında İl İkincisi olan Cansu Erce ödülünü Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun elinden aldı

İl İkincisi Gerze’den

2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ile eşi Filiz Karaömeroğlu’nun elinden aldılar.

Düzenlenen yarışma kapsamında Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu Erce yaptığı resimle il genelinde 2’inci oldu.

Ahi Evran" ve "Ahilik" ana temasında "Yardımlaşma ve Adil Paylaşım" konulu resim yarışmasında; İl birincisi olan eseriyle Türkiye Genelinde Sinop’u temsil eden ve Türkiye birincisi olan Nurdan Çetin’i, İl ikincisi olan Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Cansu Erce’yi, İl üçüncüsü olan Türkeli Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İsa Say’ı Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Eşi Filiz Karaömeroğlu, hediye çeki ve başarı belgesi vererek ödüllendirerek başarılarının devamını dilediler.

1’inci ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı

Düzenlenen yarışmada Türkiye birincisi olan Sinop Sultan Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Nurdan Çetin’e, Kırşehir’de düzenlenen törende ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.

AdminAdmin