Güncel
Giriş Tarihi : 14-09-2023 13:33   Güncelleme : 14-09-2023 14:02

İlçemizin yeni yatırımları açılış için gün sayıyor

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze’ de yapımı devam eden ve tamamlanan spor yatırımlarının açılışı için gün saydıklarını belirtti

İlçemizin yeni yatırımları açılış için gün sayıyor

İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi Gonca Sokakta bulunan, içerisinde semt sahası, spor aletleri, tenis kortu ve voleybol sahası yer alan Dr. Necmettin Erbakan Parkı açılışa hazırlanıyor.

Dr. Necmettin Erbakan Parkı ile birlikte Alparslan Türkeş Parkı Spor Salonu ve 1453 Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun da açılışının yapılacağını kaydeden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, bu salonlarda faaliyet olduğunu belirtti.

İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ile birlikte yapımı tamamlanmak üzere olan tenis kortunda incelemelerde bulunan ve gazetemize açıklama yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Eylül ayı içerisinde açılış planladıklarını söyledi.

Şensoy, “burası Dr. Necmettin Erbakan Sahası, parkımızın içerisinde semt sahamız, hemen yanında spor aletlerimiz, soyunma odalarımız, tenis kortu sahamız var.

MAHALLEMİZE YENİ BİR CAMİ KAZANDIRILACAK

Tenis kortumuzun içinde voleybol sahamız bulunuyor. Çok yakın bir zamanda cami inşaatımız başlayacak. Burası çok büyük bir park, halkımız akşamları oturuyor burada vakit geçiriyor, spor yapmak isteyen spor yapıyor.

2019 seçimlerinden sonra biz burayı yapılandırdık. Sosyal alan anlamında burası diğer parklarımızdan farklı. Çocuklarımız, gençlerimiz burada vakit geçiriyorlar.

Parkımıza ismini de 2019 seçimlerinden sonra verdik. Eksikliklerimiz olabilir, onları da tamamlamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda burayı hizmete açacağız. Bu ay içerisinde açmayı planlıyoruz. Alparslan Türkeş Parkı, 1453 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Dr. Necmettin Erbakan Parkını Eylül ayı içerisinde açacağız” diye konuştu.

AdminAdmin