Güncel
Giriş Tarihi : 20-04-2023 10:57   Güncelleme : 20-04-2023 12:01

İlim Yayma Cemiyeti iftarda buluştu

Gerze İlim Yayma Cemiyeti tarafından verilen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti

İlim Yayma Cemiyeti iftarda buluştu

Gerze İlim Yayma Cemiyeti her sene Ramazan ayında geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programını bu sene de cemiyetin toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Yoğun katılımın olduğu programa Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Müftüsü Bayram Karar, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve kurum amirleri katıldı.

Programa ev sahibi, Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Zeki Sağır’ ın duası ile başladı. Açılan iftarın ardından selamlama konuşmasını yapan İlim Yayma Cemiyeti başkanı Enver Öz, İlim Yayma cemiyetinin kuruluş amacını anlattı. Öz, "İlim Yayma Cemiyeti olarak 2009 yılından bugüne Gerze'de ki İmam Hatip öğrencilerinin hem okul hem yurt ihtiyacını karşılıyoruz. Bu ortamda çok güzel bir buluşma gerçekleşti. Rabbim tekrardan Ramazan ayına kavuşmamızı nasip eylesin, birlik ve berberliğimizi daim eylesin" dedi.

Kaymakam Dundar, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederken, "İftar ve sahur sofralarında bir araya gelmeye gayret ettik tabi sayılı gün çabuk geçiyor, Ramazan ayını da uğurluyoruz. Rabbim hep beraber daha nice Ramazan aylarında, Kadir Gecelerinde bizleri bir araya getirmeyi nasip etsin. İftar programında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan iftarın ardından program Gerze Müftüsü Bayram Karar’ın duasıyla son buldu.

AdminAdmin