Güncel
Giriş Tarihi : 22-08-2023 16:24   Güncelleme : 04-10-2023 15:18

İlk adaylık açıklaması 'Küçük' ten geldi

Köşk Mahallesi Muhtarı Mahmut Nahit Küçük, 31 Mart 2024’te yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı

İlk adaylık açıklaması 'Küçük' ten geldi

2024 Yılı Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Köşk Mahallesinde ilk muhtar adayı belli oldu. Çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanan Köşk Mahallesi Muhtarı Mahmut Nahit Küçük, başarılı çalışmalarını bir dönem daha devam ettirebilmek için Köşk Mahallesi sakinlerinden yeniden oy istedi.

Gerze’nin en eski yerleşim yerlerinden olan Köşk Mahallesi’nin asırlık geçmişi ile bugünü arasındaki bütünlüğü bozmadan Gerze’ye hizmet etmeye devam edeceğini ve mahallelinin istek, sorun ve şikâyetleri için bu dönem olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerinden sonra da koşturmaya ve çözüme ulaştırmaya devam edeceğini belirten muhtar adayı, “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin başta Gerzemiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bundan önceki dönemde şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı ailem ve şahsım adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Geçtiğimiz beş yıllık süreçte olduğu gibi, aynı şevk ve heyecanla, çalışma azmimizi ve duruşumuzu bozmadan Köşk Mahallesi sakinlerimiz için çalışmaya devam edeceğimizi bildirir, bir kez daha Köşk Mahallesi Muhtar Adayı olduğumu bildiririm” dedi.

Mahmut Nahit Küçük kimdir?

1966 yılında Gerze’nin Yamacık köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra Gerze’ye gelerek ailesiyle birlikte Köşk Mahallesi’ne yerleşti. Ortaokulu Gerze Ortaokulu’nda bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta çalışma hayatına girdi. Sinop Cam Sanayi Fabrikası’nın 1992 yılında kapanması sonrası Gerze Birlik Minibüs Kooperatifi’nde kendi hattı ve aracıyla çalışma hayatına devam etti.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Köşk Mahallesi’nden muhtar adayı seçilen Küçük, halen görevine devam etmekte olup, önümüzdeki seçimlerde de Köşk Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı.

AdminAdmin