Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2023 17:00   Güncelleme : 17-06-2023 14:05

İnce ailesinin acı günü

Saadet Partisi üst düzey yöneticilerinden İslam İnce ve Metin İnce'nin vefat eden babaları Kasım İnce, Gerze'de son yolculuğuna uğurlandı.

İnce ailesinin acı günü

Saadet Partisi Esenler İlçe Başkan Yardımcısı ve Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu Adil Düzen Derneği (SİMGO) Genel Başkan Yardımcısı Metin İnce'nin babası Kasım İnce, Gerze'de dualarla toprağa verildi

İlk cenaze namazı İstanbul Esenler Fevzi Çakmak Camii'nde gerçekleştirildi. Saadet Partisi'nin önde gelen isimleri, parti mensupları, siyasi parti temsilcileri ve aile yakınları, Kasım İnce için son görevlerini yerine getirdi. Cenaze namazı sonrasında, İnce'nin cenazesi memleketi Gerze ilçesine getirildi.

Merkez Camii, Kasım İnce'nin ikinci cenaze namazına ev sahipliği yaptı. Cenaze namazına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan Bilgin, Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yalçınkaya ile çok sayıda teşkilat mensubu ve vatandaşlar katıldı. Kasım İnce; Gerze Yeni Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi. 

.

AdminAdmin