Güncel
Giriş Tarihi : 23-06-2023 12:40   Güncelleme : 24-06-2023 10:04

İş İnsanı Yüksek, Dinçkurt’u tebrik etti

Sinoplu İş İnsanı ve Siyasetçi Hüseyin Yüksek, geçtiğimiz günlerde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından parti bölge müfettişi olarak atanan Taner Dinçkurt’u tebrik etti. Yüksek; “Bu durum Sinop için de büyük bir şans” dedi

İş İnsanı Yüksek, Dinçkurt’u tebrik etti

14 Mayıs Genel Seçimlerinde Sinop'tan BBP milletvekili adayı olan ve aldığı oy oranıyla Türkiye'de ikinci sıraya yerleşen Taner Dinçkurt, parti genel merkezi tarafından Sinop, Karabük, Bartın il müfettişi olarak atandı. Gerçekleştirilen atama sonrasında Taner Dinçkurt’u tebrik eden Sinoplu İş İnsanı ve Siyasetçi Hüseyin Yüksek, Dinçkurt’un geldiği görevden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yüksek; “Hepimizin bildiği gibi geride bıraktığımız 14 Mayıs genel seçimlerinde sevgili dostum İş İnsanı Taner Dinçkurt BBP’den Sinop Milletvekili adayı oldu ve seçimlerde elde ettiği büyük başarı ile Sinop’u partisinin Türkiye genelinde oyunu en çok arttıran ikinci ili yaptı. İş hayatında olduğu gibi siyasi hayatında da başarısını ortaya koyan Sayın Taner Dinçkurt’un bu başarısı, parti genel merkezi tarafından da karşılıksız bırakılmadı ve kendisine Sinop, Karabük, Bartın il müfettişliği görevi verildi. Ben öncelikle Sayın Taner Dinçkurt’un geldiği görevden dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bu durumun Sinop için de büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Taner Dinçkurt’un bu süreçte Sinop’a siyasi anlamda çok ciddi kazanımlar sağlayacağına inanıyorum. Bu anlamda sevgili dostum Taner Dinçkurt’u bu önemli görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

AdminAdmin