Siyaset
Giriş Tarihi : 01-10-2023 20:04   Güncelleme : 03-10-2023 16:36

"İYİ Parti, hiçbir isme teklif götürmemiştir"

İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, İYİ Partiden bir belediye başkan adayına teklif götürüldüğü yönünde yapılan habere açıklık getirdi

"İYİ Parti, hiçbir isme teklif götürmemiştir"

Bugün sosyal medya üzerinden habercilik yapan bir haber sayfası iddiaya göre Gerze' den Belediye Başkan Adaylığını açıklayan bir isme teklif gittiğini yazdı.

Bunun üzerine İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığından konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, hiçbir isme teklif götürmediklerini ve götürmeyeceklerini belirtti.

3 KİŞİ ÜZERİNDE ÇALIŞMA YAPMAKTAYIZ
 

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada yerel seçimlerde aday olmak isteyen ve kendilerine başvuru yapan 3 kişi üzerinde çalışma yaptıklarını, bu 3 adayın değerlendirme sürecinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı ve partinin kuruluş yıl dönümüne denk gelen günlerde Gerzelilere sunulacağı kaydedildi. 

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şu şekilde: "Facebook Üzerinde Paylaşım Yapan "Sinop Kulis" Adlı Sayfada Partimizin Adını Kullanarak,

Önümüzdeki Yerel Seçimlerde Adaylığını Açıklayan Bir İsime, Tarafımızdan Teklif Götürüldüğü Haberi Sözümüz Ona Ki "KULİS" Olarak Servis Edilmiştir!

Bu Tür Haberler İle Amaçlanan Şeyin Ne Olduğuna Kafa Yormak İstemiyoruz Ki Tek Muhatabımız Gerzemizin Vatandaşlarıdır.

Bütün Gerzeli Hemşehrilerimize Şunu Açıkyüreklilikle Söylemek İsteriz ki;
İYİ Parti Teşkilatı

Siyaset İle Adı Anılan Hiçbir İsme Teklif Götürmemiştir, Götürmeyecektir! 

İyi Parti Gerze İlçe Başkanlığı Olarak, Yerel Seçimlerde Aday Olmak İsteyen ve Bize Başvuru Yapan 3 Kişi Üzerinde Çalışma Yapmaktayız. 

Gerze İnsanının Siyasi Eğilimi ve Aday Seçim Profilleri İle Değerlendirilecek Bu 3 Aday Adayının Değerlendirilme Süreci Önümüzdeki Günlerde Tamamlanacak ve Partimizin Kuruluş Yıldönümüne Denk Gelen Günlerde Siz Değerli Gerzeli Hemşehrilerimize Sunulacak ve Teveccüh Göstermeniz Durumunda Gerzeyi İYİ Belediyecilikle Tanıtmak İçin Kollar Sıvanacaktır... 

Kamuoyuna saygıarımızla ilan olunur."

AdminAdmin