Siyaset
Giriş Tarihi : 13-07-2023 14:27   Güncelleme : 15-07-2023 17:08

İYİ Parti Sinop temsilcilerinden 'İYİ' ziyaretler

İYİ Parti Sinop Temsilcileri İYİ Parti Sinop Eski İl Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan ve İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara başladı

İYİ Parti Sinop temsilcilerinden 'İYİ' ziyaretler

İYİ Parti Sinop Eski İl Başkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Yılmaz Şanlan ve İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Kırıkkale ve Ankara illerinde siyasi ziyaret faaliyetlerinde bulundu.

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak öncülüğünde gerçekleştirilen ziyaretlerde İYİ Partili belediyelere, çevre il ve ilçelerde bulunan İYİ Parti teşkilatlarına ziyaretlerde bulunuldu.

Akabinde bir sonraki gün Sinop temsilcileri, Başkent Ankara’da bulunan İYİ Parti Genel merkezinde, Genel başkan Meral Akşener ile Sinop ili ve ilçeleri hakkında yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişare toplantısı düzenledi.

Samimi bir havada geçen toplantı sonrasında ise Genel merkez binasında bulunan başkanlık divanı üyeleri ile teker teker görüşme ve ilimiz adına istişare etme imkânı bulan İYİ Parti Sinop temsilcileri ardından Türkiye Büyük Millet Meclisine geçti.

İYİ Parti 28. Dönem milletvekilleriyle yine ilimiz ve yaklaşmakta olan yerel seçimler hakkında görüşmeler gerçekleştirerek siyasi ziyaretlerini noktaladılar.

AdminAdmin