Siyaset
Giriş Tarihi : 04-07-2022 17:08   Güncelleme : 04-07-2022 17:12

İYİ Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Ünzile Yüksel, Sinoplu kadınlarla kahvaltıda buluştu

İYİ Partili kadınlar kahvaltıda bir araya geldi

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığının bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kahvaltı etkinliği Sinop Öğretmenevinde düzenlendi.

İlginin yoğun olduğu kahvaltı programına İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkanı Ünzile Yüksel, Başkan Yardımcıları Kadriye Ünler, Sevgi Yalav,  Avukat Aslı Solla Pehlivan, Dr. Ruziye Talli ile İYİ Partili kadın üyeler ile çok sayıda Sinoplu kadın katılım sağladı.  

Cumhuriyetimizin kazanımlarını yeniden korumak adına, devletimizi, milletimizi liyakatle buluşturmak adına, eğitim, sanayi ve tarımda gelişmek adına, çocuklarımızın yarınları adına verdiğimiz bu mücadelede kadınlar olmadan başarmamız imkânsızdı” diyerek konuşmasına başlayan İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan,  "Sinop'ta kadınlar ordusu kuracağız" diyerek yola çıktıklarını ve bunu başardıklarını belirtti.

Ardından Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Ünzile Yüksel kadınlara hitap etti. Genel Başkan Meral Akşener'in selamını getirdiğini belirten Ünzile Yüksel, “ülkemizin bulunduğu durum hepimizin malumu. Biz niye bu yollardayız? Niye koşturuyoruz? Sizin için, kadınlar için, gençler için, ülkemin geleceği için yollardayız.

Aynı şekilde milletvekili olmuş, İçişleri Bakanlığı gibi şerefli bir bakanlığı yüzünün akıyla yerine getirmiş,  sevgili genel başkanımda il il, şehir şehir geziyor. Niye biliyor musunuz? Yüreğindeki vatan sevgisi için, yüreğindeki evlat sevgisi için, yüreğindeki bayrak sevgisi için geziyor.

'Bana ne' demedi, ‘bana dokunmayan yılan bin yaşasın’ demedi. O cesaret ve o mertlik cinsiyette değil yürektedir.

Tek sevdamız var milletimiz; tek kaygımız var ülkemiz. İktidar o kadar kötü idare ediyor ki, hatta edemiyor, yönetemiyor bile. Sadece ve sadece günü kurtarıp algı oluşturup, ömürlerini uzatmaya çalışıyorlar.

Artık bu ülkeye anne eli değsin, anne yüreği gelsin. Sarıp sarmalasın 84 milyonu; evlat gibi sarmalasın, bilsin onların acılarını, bilsin o gençlerin işsizlik yüzünden nasıl mahzunlaştığını. Allah izin verirse 84 milyonu bir yapacağız, ayırmayacağız. Biz öyle bir hayal kurduk ki bu ülkede herkes mutlu olsun” diye konuştu.

AdminAdmin