Siyaset
Giriş Tarihi : 19-11-2023 14:53   Güncelleme : 19-11-2023 14:58

İzzet Karaman Resmen Aday Adayı!

2024 Yerel seçimleri Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıklayan İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman aday adaylık başvurusunu yaptı

İzzet Karaman Resmen Aday Adayı!

Gerze Belediye Başkanı aday adayı İl Genel Meclis Üyesi İzzet Karaman, aday adayı başvurusunu yapmak için ailesi ve kendisini destekleyen kalabalık bir grupla Gerze AK Parti İlçe Başkanlığına geldi. Karaman başvuru dosyasını İlçe Başkanı Cumhur Kurt’ a teslim etti.

Selamlama konuşması yapan AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, İzzet Karaman ile birlikte AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adaylığı için resmi başvurunun 4 olduğunu belirtti. Kurt, “daha önce de beraber çalıştığım, AK Partide vatandaşımız, milletimiz için omuz omuza hizmet ettiğim arkadaşlarımız da şuan buradalar, hepsine çok teşekkür ediyorum.

2024 yerel seçimleri startı verildi. Bizlerde bu bağlamda aday adayı arkadaşlarımızın başvurularını alıyoruz. Hepsi tanıdığımız, partimize gönül veren arkadaşlarımız, birbirinden değerli aday adaylarımız. Bugün bu aday adaylıklarımızın 4’ üncü resmi başvurumuzu almak üzere huzurlarınızdayız. İzzet arkadaşımıza başarılar diliyorum, Allah çıkmış olduğu bu yolda yardımcısı olsun” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞU HALKIMIZIN OLACAK

AK Parti Eski Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman yaptığı konuşmada, “Öncelikle hepinize bu Pazar gününde ban vakit ayırdığınız, buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Teşkilatta bana verilen görevleri ayığıyla yerine getirmeye çalıştım, illaki eksikliklerimiz olmuştur ama ben gerek yönetim kurulu üyeliği, gerek ilçe başkanlığı görevi gerek il genel meclis üyesi olarak bana verilen görevleri yaptım, yapmaya da gayret gösteriyorum. Geçen dönem de aday adaylığı başvurum vardı. Nasipte il genel meclis üyeliği varmış. Olurda bu görev bana nasip olursa, koltukta İzzet Karaman’ ın oturması, masa da İzzet Karaman yazması hiçbir anlam ifade etmeyecek çünkü belediye başkanlığının asıl sahibi sizsiniz, halkımız. Bana desteklerinizi esirgemeden yanımda olmanızı, dualarınızı istiyorum. Partime dün olduğu gibi bundan sonra da hizmet vereceğimi bir kez daha beyan etmek istiyorum” dedi.

İZZET KARAMAN KİMDİR?

Evli ve 2 çocuk babası İzzet Karaman 1980 yılında Gerze’ de doğdu. İlçemize bağlı Abdaloğlu köyündendir. İlkokul ve lise öğrenimini Gerze’ de tamamladı. Selçuk Üniversitesi İnşaat bölümü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. 2013- 2017 yılları arasında AK Parti Gerze İlçe Başkanlığı yaptı. 2019 yerel seçimlerinde Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. 2019 yılında İl Genel Meclis Üyesi olan Karaman ilçemizde esnaflık yapıyor.

AdminAdmin