Siyaset
Giriş Tarihi : 08-03-2024 13:10   Güncelleme : 08-03-2024 13:22

Kabaş: "Hayatı her gün yeniden var eden, elleri öpülesi kadınlar, gününüz kutlu olsun"

CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili, kadınların toplumdaki varlığının ve katkısının önemini vurgulayan bir açıklama ile tüm kadınların Kadınlar Gününü kutladı

Kabaş:

CHP Gerze Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Değerli Emekçi Kadınlar, bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü.

Gerze’mizde üreten, çalışan fedakâr  kadınlar gününüz kutlu olsun. Yüzyıllar önce hakları için canlarını feda eden, Kurtuluş Savaşı’nda hem cephede hem cephe gerisinde destan yazan kadınlar, 100 yıllık cumhuriyetimizde her meslekte, her alanda, varlığıyla topluma güç katan kadınlar, Hayatı her gün yeniden var eden, elleri öpülesi kadınlar, gününüz kutlu olsun.

Gerze’mizde siyasette, ticarette, tarlada, sokakta, tekstilde, fabrikada, yani hayatın her alanında emek veren, Kıymetli analarımız, kız kardeşlerimiz, evlatlarımız, Hakkınız bir günlük kutlamalarla ödenmez, biliyoruz.

Size söz veriyoruz, dün olduğu gibi bugün de, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, haklarınızı geri almaya çalışanlara karşı siper olacağız, emeğinizin ve haklarınızın güvencesi olacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanlığı adayları olarak,  Yönetim kurulu, kadın kolları, il genel meclisi ve Belediye Meclisi kadın adaylarımızla birlikte, Gerzeli kadınların ürettikleri kadar yönetebildiklerini herkese göstereceğiz.

Biz bu ülkeyi kadın- erkek birlikte kurduk, hem Gerze’mizi hem ülkemizi, kadınlarla birlikte aydınlık ve refah dolu günlere taşıyacağız. Sevgili Kadınlar, güçlü kadın, güçlü bir ülke demektir. Sizlerle birlikte, omuz omuza aydınlık bir gelecek için birlikte yürüyeceğiz.

Saygılar, sevgiler sunuyoruz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun."

Büşra ÇevikBüşra Çevik