Güncel
Giriş Tarihi : 08-12-2020 10:06   Güncelleme : 08-12-2020 10:22

Karaömeroğlu’na “Yılın Şehircilik Markası-Mutlu Şehir” Ödülü

Sinop’un marka şehir olması konusunda yürütülen proje çalışmaları kapsamında, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, “Yılın Şehircilik Markası-Mutlu Şehir” ödülüne layık görüldü

Karaömeroğlu’na “Yılın Şehircilik Markası-Mutlu Şehir” Ödülü

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 4.Türkiye Altın Marka Ödüllerinin de sahiplerini bulduğu Hilton İstanbul Bomonti Convention Center’de düzenlenen organizasyonda, Yılın Şehircilik Markası-Mutlu Şehir ödülü Erol Karaömeroğlu’na takdim edildi.

İş, sanat, ekonomi, spor ve medya camiasından çok sayıda kişinin katıldığı törende “ Yılın Şehircilik Markası-Mutlu Şehir” ödülüne layık görülen ve ödülünü Green Park Otelleri Yönetim kurulu Başkanı Adil Üstündağ’dan alan Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ödül sonrası yaptığı konuşmada; “Bu yıl 4.düzenlenen Altın Marka Ödülüne layık görülmem ve bu güzel organizasyon da siz değerli insanlarla birlikte olmaktan sonsuz mutluluk duydum.

Bu ödülü Karadeniz’in İncisi Karadeniz’in Antalya’sı tarih ve kültür şehri, harika doğası, saklı cennet, Mutlu Şehir Sinop ve Sinop sağlık çalışanları adına alıyorum, bu ödülümü Sinop sağlık çalışanlarına ithaf ediyorum. Allah eksikliklerini vermesin, Allah onları var etsin.

Bu güzel ödül nedeniyle, Altın Marka Ödülleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ve oy veren tüm halkımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Mutlu Şehir Sinop’un Mutlu İnsanları hep pozitif insanlardır. Sadece virüste pozitif değillerdir. Onun için lütfen sağlık çalışanlarına yardımcı olalım, tedbirlere uyalım. Mümkün olduğunca evde kalalım, güvende kalalım. Herkese saygılarımı sunuyorum.” dedi.

AdminAdmin