Spor
Giriş Tarihi : 15-12-2023 12:38   Güncelleme : 15-12-2023 17:37

Kaymakam Arabacı ve Başkan Şensoy, Şampiyonları ağırladı

Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı ile Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Hentbol Şampiyonlarıyla bir araya geldi

Kaymakam Arabacı ve Başkan Şensoy, Şampiyonları ağırladı

İlçemiz Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Hentbol Takımımız; İlimizde yapılan Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında 1. olarak, İlimizi Amasya'da yapılacak olan Grup Müsabakalarında temsil etmeye hak kazandılar

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Hentbol Müsabakalarında, İlçemiz Atatürk Ortaokulu Hentbol Takımı Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar kategorisinde Sinop Gazi Çelebi Spor Salonunda yapılan müsabakalarda, il birincisi oldu. Şampiyonlar, 09-12 Ocak 2024 tarihlerinde Amasya İlinde yapılacak olan Grup Müsabakalarında hem okulumuzu, hem İlçemizi ve hem de İlimizi temsil etmeye hak kazanmışlardı.

Bu kapsamda Hentbol Şampiyonları, Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı ve Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ u makamlarında ziyaret ettiler. Beden Eğitimi öğretmenleri ve Hentbol Takımı antrenörleri Hacer Bayrak, İsa Küçük ve Fatma Küçük, takımın çalışmaları hakkında bilgiler verirken Kaymakam Arabacı, çalışmalarından dolayı okul müdürü ve öğrencileri tebrik etti. Başarılarının devamını diledi.

              

AdminAdmin