Güncel
Giriş Tarihi : 02-09-2023 09:56   Güncelleme : 02-09-2023 16:59

Kaymakam Dundar’ a veda yemeği düzenlendi

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Daire Başkanlığı görevine atanan Kaymakam Tekin Dundar için veda yemeği düzenlendi

Kaymakam Dundar’ a veda yemeği düzenlendi

Gerze' de göreve başladığı günden bu yana ilçemiz için hizmet eden, her kesimden vatandaşın sevgisini ve saygısını kazanan, ilçemizde başarılı çalışmalara imza atan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar onuruna veda yemeği düzenlendi. Yemeğe, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar, Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Elif Kuzu, Hakim Mücahit Kuzu,  il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri, köy ve mahalle muhtarları ile basın mensupları katılım sağladı. 

Veda yemeğinde kısa bir konuşma yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Kaymakam Dundar’ la Gerze’ de göreve başlamadan önce iletişime geçtiklerini belirterek bugüne kadar ilçemiz için yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Şensoy konuşmasında, “ben Amasya' da 10 sene görev yaptım. Belediye Başkanı olarak seçildim dediler kaymakamımız değişiyor. Yeni bir kaymakam geliyor. Tabi bende belediye başkanı olarak hemen araştırdım. Dediler Taşova' da görev yapmış. Bende Taşova' da görev yaptım iletişim kurmak için bir bağ oldu. Hemen kaymakam beyin telefonuna ulaştım. Daha Gerze' ye gelmeden iletişime geçtik. Kendisi şimdi Ankara' ya gidiyor bir yandan üzülüyoruz bir yandan seviniyoruz. Ben Gerze için üzülüyorum. Birlikte projelerimiz var, daha da vardı. Gerze için bir amacımız emelimiz var. Her konuda çalıştı bizlere yardımcı oldu. Ben kendisinden Allah razı olsun diyorum ama Ankara' da bir kapımız olduğunu biliyorum. Kendisine Gerze için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun Sayın Kaymakamım” ifadelerini kullandı. 

GERZE’ Yİ İLK SİZİN HEMŞEHRİNİZ BAHA BÜYÜKKAYMAKÇI’ DAN DİNLEDİM

Gerze’ de görev yapmaktan, ilçemizin insanlarını tanımaktan oldukça memnun olduğunu kaydeden Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerzelilerin Ankara’ da bir kapısı olduğunu sözlerine ekledi. Dundar konuşmasında, “yaklaşık 2 yıldır Gerze de görev yapıyordum bu sene kısmet oldu İçişleri Bakanlığı bünyesinde Daire Başkanı olarak Merkez teşkilatında görevimize devam edeceğiz. Tabi ben Gerze' ye atandığımda Gerze neresi diye merak ettim. Sonradan hatırladım sizin bir hemşehriniz, sizin bir evladınız Baha Büyükkaymakçı benim yanıma Midyat' a staja gelmişti ve 2 ay bende kalmıştı. Ayrılırken de bana şöyle demişti "abi inşallah bizim ilçemizde çalışırsın."

Bende bu cümleyi duyduktan yaklaşık 8 ay sonra buraya geldim. O vesileyle Gerze' yi tanıdım. Tanıdıkça aslında ne kadar büyük bir nimet ne kadar büyük bir güzelliğin içerisinde olduğumun farkına vardım.

Güzel ilçemiz cennetten bir köşe. Güzel insanlarıyla yurdumuzun çok güzel bir ilçesi. Ben çalışmaktan son derece memnuniyet duydum. Kadim insanlarıyla güzel doğasıyla deniziyle hakikaten çok güzel bir ilçe.

Yaklaşık 2 sene belediye başkanımızla, muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, siyasi partilerimizle burada ne kadar oluşum varsa bizim her daim kapımız açık oldu, fikirlerimiz açık oldu. Çünkü bir yeri kalkındırmanın geliştirmenin oradaki tüm dinamiklerle olduğuna inanan biriyim. Dolayısıyla her fikre önem verdik yeter ki fikir memleketin hayrına olsun. Çıkış noktamız burasıydı. Her şeyi başarma şansımız yoktur. Böyle bir imkânınız yoktur ama sizin başarmanız gereken iyi niyetli olmanızdır. İyi niyetliyseniz ortaya bir çaba koyuyorsanız Allah da yardım eder ve amaçlarınızı gerçekleştirirsiniz. İnsanoğlunun yaşadığı bir takım problemler sıkıntılar olur. Çözülen sorun belki de yeni bir soruna yol açacaktır ama insanoğlunun bu hayatta bu mücadeleden vazgeçmemesi gerekir. Biz mücadele için varız. Bu hayata bunun için gelmişiz. Bu süre zarfında sizin amacınız insanımıza vatanımıza milletimize hizmet etmektir. Biz de bu şiarla 14 yıldır memleketimize hizmet ediyoruz. 14 yılın 2 senesi buraya nasip oldu. 2 sene Gerze' nin ekmeğini yedik, suyunu içtik.  Ankara da nasipse çalışmaya devam edeceğiz. Ankara da bir kapınızın olduğunu lütfen unutmayın. Biz toplum olarak misafirperveriz. Tüm çalışma arkadaşlarım özveriyle, ellerinden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Belediye başkanımız, muhtarlarımız, kurum amirlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz bu noktada hakikaten yakın ilgi ve alakalarını gördüm. Ben şuna inanıyorum iyi niyetli olduktan sonra herkesi ortak bir payda da buluşturabilirsiniz. Ben tekrar bu kadirşinaslığı gösterip buraya kadar geldiğiniz için bu nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum, haklarınızı helal etmenizi istiyorum, benden yana helali hoş olsun. Dediğim gibi Ankara' da her zaman bir kapınız olduğunu unutmayın.” diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy ve Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar tarafından Kaymakam Dundar’ a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Bizlerde Gerze’ nin Sesi gazetesi ailesi olarak güler yüzlü Kaymakamımız Tekin Dundar’ a ilçemiz adına yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür eder, başarılarının daim olmasını dileriz.  

AdminAdmin