Güncel
Giriş Tarihi : 01-11-2017 10:50   Güncelleme : 01-11-2017 11:11

Kaymakam Güven Yamacık Köyünü Ziyaret Etti

İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, Yamacık Köyü sakinleriyle buluştu

Kaymakam Güven Yamacık Köyünü Ziyaret Etti

İlçemiz Kaymakamı Murat Güven, Yamacık Köyü sakinleriyle buluştu.

Gerze Kaymakamı Murat Güven, İlçemize bağlı Yamacık Köyü sakinleriyle bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

Güven'i, Yamacık Köyü Muhtarı Cengiz Akgün ve köy sakinleri Yamacık Köyü Cami Derneğinde karşıladı. Köy sakinleriyle birebir sohbet ederek Yamacık Köyü sakinlerinin talep ve istekleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Murat Güven, köy sakinlerinden gelen yol, su, elektrik kesintileri ile ilgili istek ve şikayetleri yerinde dinledi.

Güven, köy sakinleriyle yaptığı toplantı doğrultusunda ''İstek ve şikayetlerle ilgili gerekli takibi yaparak en kısa sürede sorunların giderilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' açıklamasında bulundu.

Bu toplantıların belirli periyotlarla devam edeceğini belirten Güven, ''ilçemize bağlı köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızı sık sık ziyaret edeceğiz. Sorunları yerinde görerek çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz'' dedi.

Kaymakam Murat Güven'e Yamacık Köyü ziyaretinde, İlçe Garnizon Komutanı J.Ast.Sb.Kd.B.Çvş Nevzat Oğuz, Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar, Özel İdare Müdürü Mustafa Biga, Köylere Hizmet Getirme Birliği Müdürü Mehmet Kutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, İlçe Müftüsü Bayram Karar, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Leyla Tuna, İlçe Tarım Müdür V. Özbay Akkaş ve Yazı İşleri Müdür V. Yunus Arat eşlik etti.

Ercan ÖZCAN

Seda ŞengülSeda Şengül