Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Kırkpınar Şampiyonlarına Sinop'ta Coşkulu Karşılama

664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Sinop'u başarıyla temsil eden Kırkpınar Ağası Ufuk Özünlü ile başpehlivan Erkan Taş ve dereceye giren güreşçiler, memleketlerinde büyük bir coşkuyla karşılandı

Kırkpınar Şampiyonlarına Sinop'ta Coşkulu Karşılama
Paylaş:

Üst üste üçüncü kez Kırkpınar Ağası seçilen Sinoplu iş insanı Ufuk Özünlü, Sinoplu başpehlivan Erkan Taş, Kırkpınar üçüncüsü Sinoplu Mustafa Taş ve başarılı güreşçi Sinoplu Yusuf İslam Taş için Sinop'ta karşılama programı düzenlendi.

Eski Otogar önünde bir araya gelen vatandaşlar, davul zurna eşliğinde şampiyonları karşıladı. Yoğun katılımın olduğu programda kortej, Sakarya Caddesi'nden Valilik binasına kadar yürüdü. Vatandaşlar kortej boyunca alkışlarla sporculara destek verirken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Valilik önünde Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından karşılanan heyete, Kırkpınar'da elde ettikleri başarılar ve Türk ata sporu yağlı güreşe sağladıkları katkılar dolayısıyla başarı belgeleri verildi.

Kutlama programı gün boyunca ilçelerde de devam edecek. Durağan'da gerçekleştirilecek karşılamanın ardından protokol programı ve hediye takdimi yapılacak. Boyabat Belediyesi ile Ayancık'ta da vatandaşlar, Kırkpınar'ın başarılı isimlerini coşkuyla karşılayacak.

Kırkpınar'da elde edilen başarılar, Sinop'ta büyük sevinç yaşatırken, şampiyonlara gösterilen ilgi ve sevgi, kentin ata sporuna verdiği değeri bir kez daha ortaya koydu.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.