Siyaset
Giriş Tarihi : 19-12-2023 11:06   Güncelleme : 19-12-2023 13:27

Köse, meclis üyesi aday adayı oldu

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Köse, AK Parti’den İl Genel Meclis aday adaylığı başvurusunu yaptığını açıkladı

Köse, meclis üyesi aday adayı oldu

AK Parti’de aday adaylığı başvurularının alınması 3 Aralıkta sona erdi. AK Parti’ye başvuru yapan isimlerden biri de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Köse oldu. AK Parti’den İl Genel Meclis Üyesi olmak isteyen Hüseyin Köse, aday adaylığı başvurusu yaptığını açıkladı.

Hüseyin Köse şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Yüzyılı için hep birlikte çalışmak üretmek ve hizmet edebilmek için kuruluşundan bugüne kadar gönül verdiğimiz, AK partimizin 2024 Mahalli idareler seçimleri için, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvuru formumuzu teslim ettik. Gerzemize,  Hemşehrilerimize, köylülerimize, partimize hizmet için buradayız.

29 Temmuz 1978 tarihinde Gerze’ de doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Dikmen’ de tamamladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Uzun yıllar çalıştıktan sonra emeklilik hakkını elde edip partimizin kurulduğundan bu yana aktif olarak yer aldığım ve hala ilçe yönetim kurulu üyesi bulunduğum partimizin il genel meclisi üyeliği aday adaylığına talip oldum. İçimdeki çalışma aşkını memleketim için değerlendirmek köylerimizde sıkıntıları yaşayarak bilen biri olarak çözümleri noktasında çalışmaya kararlıyım. Aday gösterileceğimiz takdirde hiçbir ihtiyacı geri çevirmeden yepyeni projelerle karşınıza çıkacağıma ve azimle çalışacağıma söz veriyor, hepinizin desteğini bekliyorum. Rabbim hayırlı eylesin” dedi.

AdminAdmin