Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Köşk Caddesi için çalışmalar başladı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte trafik sorununun yaşandığı bölgede çalışmaların başlaması için talimat verdiğini söyledi

Köşk Caddesi için çalışmalar başladı
Paylaş:

İlçemizin sahile inen en önemli arterlerinden biri olan ve özellikle yaz aylarında trafik sorunu yaşanan Köşk Caddesinin genişletilmesi ve trafik sorununun ortadan kaldırılması için çalışmalar başladı.

Başkan Belovacıklı’ nın talimatıyla özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte trafik sorununun yaşandığı bölgelerde çalışmalar başlarken, Köşk Caddesinde 2 metre civarında bir genişlemeye gidileceği ve trafik sorununun ortadan kaldırılacağı öğrenildi.

Başkan Belovacıklı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Köşk Caddesi yaz ayları başta olmak üzere trafik anlamında vatandaşlarımızın en çok kullandığı güzergahlardan birisi ancak araçların da park etmesi hesaba katılınca bölgede ciddi bir trafik sorunu yaşanmakta. Yolda 2 metre gibi bir genişlemeye gideceğiz. Böylelikle güzergah boyunca trafik sorununu ortadan kaldıracağız” diye konuştu.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Çakallı köyü mevkinde kaza

Akışın sonuna geldiniz.