Güncel
Giriş Tarihi : 05-10-2023 11:59   Güncelleme : 07-10-2023 16:23

Köşk Caddesi üzerine ‘Sedat Tutkun Hayratı’

Köşk Caddesine Sedat Tutkun hayrat çeşmesi yapıldı. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy emeği geçen herkese teşekkür etti

Köşk Caddesi üzerine ‘Sedat Tutkun Hayratı’

Hayrat çeşmesi yaptırma geleneği ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de sürdürülüyor. İlçe merkezi ve köylerde hayırseverler tarafından yaptırılan hayratları kullanan vatandaşlar da hayratı yaptıranlara bolca dua ederken aynı çeşmelerden insanların dışında sokak canları da su ihtiyacını gideriyor.

Bu kapsamda ilçemize Köşk Caddesi üzerinde Sedat Tutkun adına hayrat yaptırıldı. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, cadde üzerinde 2 farklı yere çeşme yerleştirdiklerini belirtirken çeşmeyi inceleyip çeşmeden su içerken çeşmede su aboneliği bulunduğunun altını çizdi.

Başkan Şensoy yaptığı açıklamada, "Su gibi, ömrünüz uzun olsun. Su her şeyi yıkar. Sedat Tutkun adına yaptırılan hayratlar için teşekkür ediyorum. Allah böyle hayırseverlerimizin sayısını artırsın. Hem mahalle sakinlerimize hem de ilçemize hayırlı olsun. Emeği geçen, hayratı ilçemize kazandıranlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin