Güncel
Giriş Tarihi : 09-01-2019 11:14   Güncelleme : 09-01-2019 11:21

KREDİ KARTI BORCU OLANLARA MÜJDE

Ziraat Bankası aracılığıyla borçlar tek çatı altında toplanacak

KREDİ KARTI BORCU OLANLARA MÜJDE

Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlara müjde. Mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için bir imkan sağlıyoruz. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşların kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaş hangi bankaya borcu olursa olsun, Ziraat Bankası'ndan alacağı krediyle bu borcu ödeyebilecek. Daha sonra uygun şartlarda aylık gelirine uygun bir şekilde bu borcunu ödeyebilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlere Ziraat Bankası'ndan kredi verileceğini müjdeledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun, Buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek" dedi

'TEK ÇATIDA TOPLANACAK'

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlarımıza, Ziraat Bankası aracılığıyla, kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Hangi banka olursa olsun, buradan alınan krediyle borçlar kapanacak. Aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek" dedi.

AdminAdmin