Eğitim
Giriş Tarihi : 21-09-2012 00:20   Güncelleme : 21-09-2012 00:20

Kubilay, Öğretmen ve Öğrencileri Motive Etti

Kubilay, SBS ve LYS'de Başarımızla Ezber Bozduk

Kubilay, Öğretmen ve Öğrencileri  Motive Etti

17-21 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılan İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda Düzenlenen Kulama Töreni İlçemiz Protokolü, Öğretmen, Öğrenci ve Velileri bir araya getirdi.



İlköğretim Haftası Kutlama Törenine İlçemiz Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Mal Müdürü Zübeyde Şen, Müftü Ömer Yay, Tapu Müdürü Ali Ekber Dikmen ve kalabalık bir öğrenci velisi iştirak etti.



Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Müzik Dinletisi, Türkçe öğretmeni Berna Yılmaz İlköğretim haftası ile ilgili bir konuşma yaptı.



Yılmaz’ın konuşmasının ardından Okul Müdürü Yılmaz Ergün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç ve İlçemiz Kaymakamımız bir konuşma yaptı.



Kubilay konuşmasında bir önceki eğitim öğretim döneminde SBS, LYS gibi sınavlardaki başarının ezber bozduğuna işaret ederek okullarımız, öğrencilerimiz birçok alanda Türkiye birinciliği, bölge birincilikleri elde etmişlerdir. Bu başarının 2012 – 2013 eğitim öğretim yılında da artarak devam edeceğine inanıyorum.



Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “En Esaslı Mesele Eğitim Meselesidir.” Bizlerde bütün enerjimizi eğitime vereceğiz diyerek Eğitim Öğretim Haftasının hayırlı olmasını diledi.



Program öğrencilerin hazırlamış olduğu şiir okumaları, Öğrenci Andı, Piyano ve Flut Dinletisi, Halk Oyunu Gösterisi ve “Okulumuza Hoş Geldiniz” çiçeğinin takdimi ile son buldu.






























AdminAdmin