Siyaset
Giriş Tarihi : 01-03-2024 11:16   Güncelleme : 01-03-2024 11:27

Küçük Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gerze Küçük Sanayi Sitesi sorununu AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek’ le birlikte yoluna koyacaklarını belirtti

Küçük Sanayi Sitesi sorunu çözülüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek’ i garaj mevkiinde bulunan seçim ofisinde ziyaret etmiş, burada Gerzeli vatandaşlara seslenmişti.

Bakan Uraloğlu, yaptığı konuşmada Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ a teşekkür ederek otogar projesinde kendisine destek olduklarını, otogarın yanında devam eden sanayi sitesi ile ilgili bir talebin olduğunu ve o projeyi de seçimden sonra Hüseyin Yüksek’ le oturup konuşacaklarını ve talebe karşılık vereceklerini belirtti.

Gayretimiz oyumuzu ne kadar yükseltebilirsek, ne kadar destek olabilirse. 14 ve 28 Mayıs seçimlerindeki başarımızı 31 Mart’ ta da tekrarlayacağız. Burada yaklaşık 5 seneden beri hizmet eden Cevat kardeşimiz vardı. O size hizmet etti, Allah razı olsun, hizmetlerini biz gördük, destekledik. Otogarla ilgili bir talepleri oldu, karayolları genel müdürlüğü olarak biz onu karşıladık. Şimdi de Hüseyin kardeşimizle bu çıtayı biraz daha yükseltebileceğimize inanarak Cumhurbaşkanımızın takdiriyle onu aday gösterdik. Otogarın yanında devam eden sanayi sitesi ile ilgili bir talep var, biliyorum. Onu da seçimden sonra oturacağız, Hüseyin kardeşimizle konuşacağız, yoluna koyacağız” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik