Siyaset
Giriş Tarihi : 19-12-2023 17:02   Güncelleme : 20-12-2023 09:25

Kunduz: “Hiçbir maddi beklentim olmadan sadece hizmet edeceğim”

19 Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Kunduz, ‘yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyerek 19 Mayıs Mahallesi sakinlerinin desteğini beklediğini söyledi

Kunduz: “Hiçbir maddi beklentim olmadan sadece hizmet edeceğim”

Kunduz, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli 19 Mayıs Mahallesi sakinleri;

Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyerek bir yola çıktım. Allah nasip eder, siz değerli 19 Mayıs Mahallesi sakinleri olarak takdir edip beni muhtar seçerseniz, birlikte daha çok işler başaracağımıza inanıyorum. Bugüne kadar ben, esnaf Yaşar Kunduz olarak sizlerin de desteğini alıp birçok işlere imza attım.

Her zaman şanlı Türk askerine destek oldum. Bu doğrultuda Mehmetçiğimize destek olmak için, Acısu köyünün en yüksek noktasına dev Türk Bayrağı asılmasını sağladım.

Çeşitli organizasyonların mimarı oldum. Ramazan aylarında hem sokak iftarları hem esnaf iftarları düzenleyerek birlik beraberliğimizin hem daim hem de örnek olmasını sağladım; öğrenci iftarları düzenleyerek öğrencilerle bir araya geldim.

Toplumda engelli farkındalığını arttırmak amacıyla çeşitli programlar düzenlenmesine ön ayak oldum: ‘Sevgi varsa engel yok’ mottosuyla çeşitli farkındalık etkinlikleri düzenledim.  Engelli vatandaşlarımızı ücretsiz traş yaptım, kişisel bakımlarını yaptım. Bunun yanında farklı periyotlarla köy okulu öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerimizin de traşlarını ettim, kişisel bakımlarını yaptım.

Tüm ülkemizin acıyla hatırlayacağı, hiç unutamayacağı, vatandaşlarımızı kaybettiğimiz 6 Şubat depreminin ardından ilçemizde misafir ettiğimiz depremzede vatandaşlarımıza da ücretsiz hizmet ettim.

İlçemize bağlı Acısu köylü olan, hem ilçemizde hem ilçe dışında hem de köyde ikamet eden Acısulu vatandaşlarla bir çatı altında toplandık. 'Acısu köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni kurduk. Dayanışma, birlik ve beraberlik için bir araya geldiğimiz derneğimizde köylülerimiz beni Acısu köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı olarak seçti. Halen aktif olarak birçok sosyal sorumluluk projesi sürdürüyorum.

Ben bu enerjimi 19 Mayıs Mahallemizin sorunlarını çözme noktasında kullanmak istiyorum. Seçmenlerime olan güvenimiz tam, tüm sorunlarla ilgilenmek ve çözüme kavuşturmak için ben ve ekibim, siz değerli mahalle sakinlerinin destekleri ile birlikte bu sorunları çözebileceğime inanıyorum. Değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz.

Mahallemin sorunlarını biliyorum, mahallemin gözlemcisiyim. Eksiklikleri çok iyi gözlemliyorum. Yaşlı, genç, büyük, küçük demeden kapı kapı dolaşarak oylarınıza talip olacağım.

Hiçbir maddi beklenti içerisinde olmadan yalnızca mahalleme hizmet için bu yola çıktım. Kazanacağız;  birlikte kazanacağız. Gönülden hizmet için geleceğiz. Yıllardan bu yana mahallemiz büyüyor, gelişime açık. 19 Mayıs Mahallesi her türlü hizmeti hak ediyor.

Herkese hem kapım hem gönlüm açık olacak.  Mahalle halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle inceleyip, çözüme kavuşturmak için çalışacağım. Tüm gayretim mahallemin bir adım ileriye taşınması olacak.”

AdminAdmin