Güncel
Giriş Tarihi : 29-11-2021 10:08   Güncelleme : 29-11-2021 10:54

Kurt, "Organizasyon, bir ekip işidir"

Organizatör Demet Kurt, organizasyonun inceliklerini ve önceliklerini anlattı

Kurt, "Organizasyon, bir ekip işidir"

İlçemizde başarılı işlere imzalar atan, organizasyon denilince akla gelen ilk isim olan Deniz Organizasyon sahibi Demet Kurt, çalışma düsturunu, organizasyonun kendi için ne ifade ettiğini, gazetemize verdiği röportajla anlattı.

8 yıldır yaptığı işlerle düğün, nişan, açılış, doğum günü gibi özel günlere profesyonel anlamda katkı sunan Organizatör Demet Kurt, organizasyonun bir ekip işi olduğunu, paranın kendileri için her zaman 2’inci planda olduğunu, önemli olanın müşteri memnuniyeti olduğunu belirtti.

Bir düğün, doğum günü, kına veya açılışı, ilk andan son ana kadar organizatör planlar ve yönetir

Kurt, işini çok severek ve özverili bir şekilde yaptığı ifade ederek, “organizatör, yaptığı işi sahiplenmelidir. Bu işi yapan kişi, insanların özel günlerinde akışı yönlendirir. Yeri gelir misafirlerle, yeri gelir yemekle ilgilenir”

Deniz Organizasyon olarak insanların mutluluğu için çabalıyoruz

 “Bizim için en büyük başarı insanların çıkan işten mutlu ve memnun olmalıdır. İnsanların özel gün veya etkinliğini sorunsuz ve en güzel şekilde sonlandırabilirsek, ne mutlu bize.”

Tekseniz, eksiksiniz

“Dediğim gibi organizasyon bir ekip işi; organizasyon, fotoğrafçısından müziğine, yemek şirketine kadar birçok hizmet sektörü ile iç içe. Bir düğünü ben süslerim, renklendiririm, fotoğrafçı en özel anı yakalar, müzisyen de misafirleri eğlendirir yani işin özü hepimiz bir bütünüz.”

Fiyat aralığını müşterinin istekleri belirler

“Organizasyonda çıtayı müşteri belirler, örneğin özel günde sunum, kullanılan objeler, yemek, ikram ve talepler fiyatı aşağı veya yukarı çeker. Örneğin, müşteri yapay değil de canlı çiçek istedi veya özel bir obje istedi, fiyat buna göre şekillenir.”

Bizim düsturumuz hizmet

“Ben ve ekibim müşterilerimizin taleplerine göre hareket ediyoruz. Bir düğün, nişan, kına, doğum günü veya açılışta profesyonelce hizmet sunarak, organizasyonu daha üst seviyeye taşımaya çalışıyoruz. Bizim için önemli olan, insanları mutlu etmek. Onlar için özel bir anlam ifade eden anlarında, akıllarında soru işareti bırakmadan, bizlere sonsuz güvenmelerini sağlıyoruz. Bizim düsturumuz hizmet, insanların mutlu olmasına katkı sağlamak. Bu anlamda bizlerle çalışmak, özel günlerini bizlere emanet etmek isteyen herkese kapımız sona kadar açık” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin