Güncel
Giriş Tarihi : 21-06-2023 13:44   Güncelleme : 21-06-2023 13:46

LÖSEV’ in ‘Mutlu Et’ Etkinliği Sinop’ta Gerçekleşti

Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev), Kurban Bayramı’nda yapılan vekâleten kurban bağışları sayesinde 81 ilde hayata geçirdiği ‘Mutlu Et’ kampanyası kapsamında Sinop’ta kayıtlı hastalara destekler ulaştırıldı

LÖSEV’ in  ‘Mutlu Et’ Etkinliği Sinop’ta Gerçekleşti

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) 81 ilde hayata geçirdiği "Mutlu Et" kampanyası kapsamında, Sinop’ta kayıtlı hasta ve ailelerine Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et ve et ürünleri ulaştırdı. LÖSEV Türkiye genelinde lösemi ve diğer kanser tedavilerinde hayati önem taşıyan protein ihtiyacını karşılamak amacıyla vekâleten kurban bağışları sayesinde "mutlu et" kampanyasını hayata geçirdi. Vakıf, bu çerçevede yıl boyunca hastalara ve hastaların ihtiyaç sahibi ailelerine et ve et ürünleri desteğini ara vermeden sürdürüyor.

LÖSEV Sinop Sabahattin Ali Kültür Merkezinde gerçekleşen Mutlu-Et dağıtımında hastaların tedavi sürecinde vücut direncinin düştüğünü ve bu doğrultuda protein ihtiyacının arttığını belirten LÖSEV Samsun Sosyal Hizmet Uzmanı Merve Akman ‘Kurban Kampanya dönemi bizler için çok önemli. Gelen bağışlar ile yılın 12 ayı boyunca hastalarımıza taze kırmızı etlerimizi ulaştırıyoruz’ diye belirtti.

AdminAdmin