Siyaset
Giriş Tarihi : 16-02-2024 13:33   Güncelleme : 16-02-2024 13:41

Mehterli açılış: AK Partinin Gerze seçim ofisi açıldı

Gerze' de 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Partinin Gerze seçim irtibat ofisinin resmi açılışı gerçekleşti

Mehterli açılış: AK Partinin Gerze seçim ofisi açıldı

Yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesinde siyasi partilerin seçim büroları açılmaya başlandı. AK Parti Gerze teşkilatı seçim ofisinin kapılarını, seçmenlerine açtı.

Gerçekleşen açılışa AK Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, ilçe teşkilatı ile partililer katılım sağladı.

Açılışı gerçekleştirmek üzere duaların okunması sonrasında, açılış kurdelesi kesildi. Gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı ardından, konuşmalara geçildi.

CUMHURİYET TARİHİNDEN BU YANA HAYATTA GÖRMEDİĞİMİZ HİZMETLERLE BİZLERİ BULUŞTURAN ŞENSOY’  A TEŞEKKÜR EDERİZ

Sözü ilk olarak AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt aldı. Misafirlere hoş geldiniz diyen Kurt, “AK Parti Türkiye’ nin en büyük siyasal oluşumudur hatta iddia ediyorum dünyanın en büyük siyasi oluşumudur. Bizlere yakışan, yakışır bir şekilde Gerze’ de seçim analizi yapılmak suretiyle siz halkımızın teveccühleri ve kamuoyu yoklamaları neticesinde Hüseyin Yüksek AK Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı olmaya hak kazanmıştır.

Ak Partinin geçen dönem aday olmak suretiyle iktidarla buluşturan Sayın Cevat Şensoy Beyefendiye ve çalışma arkadaşlarına bizi iktidarla buluşturdukları için gönüller dolusu selamlarımı iletiyor ve şükranlarımı sunuyorum. Emeklerinden dolayı Cumhuriyet tarihinden bu yana hayatta görmediğimiz hizmetlerle bizleri buluşturan kıymetli belediye başkanımıza ne kadar teşekkür etsek az olur” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ “GERZE’ YE HAK ETTİĞİ HİZMETİ VER” DEDİ

Kurt, ardından sözü AK Parti Gerze Belediye Başkanı Adayı Hüseyin Yüksek’ e bıraktı. Yüksek, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “8 senedir sizlerle aynı coğrafyanın kaderini yaşayan bir hemşehriniz olarak siz hangi duygularla muhatap olduysanız bende o duygulara muhatap oldum.

Gerze İstanbul’ un Ankara’ nın bir ilçesi değil, Gerze hepimizin, bugün bu alanı dolduran tüm hemşehrilerimizin. Baba ocağı dediğimiz ana kucağımızdır dolayısıyla biz burada siyaset yaparken politik cümleler değil gerçek olanları ortaya koymakla mükellefiz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa bir zaman önce AK Parti Gerze Belediye Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Sayın Cumhurbaşkanımızla kısa bir görüşmemiz oldu ve kendisine Gerze ile ilgili hayallerimi, düşüncelerimi ve projelerimi anlattım. Söylediği cümle şuydu: “Hüseyin, seni az veya çok tanırım, girişken, tuttuğunu koparan bir adamsın. Zaten bu anlattıklarını yapacaksın diye seni aday olarak koyuyorum. Git ve seçimi al, benim Gerze halkıma hak ettiği hizmeti hiçbir suretle kaçınmadan ver” dedi.

Allah beni size mahcup etmesin. Bu sokaklarda yürürken başımı öne eğdirecek en ufak bir hareket yaptırmasın. Sizlerle paylaştığım bütün projeleri yapma azmi içerisinde olacağım. Ben çok doğru bir adamım, lafı çok eğip bükerek konuşmam.

Sizin umutlarınızı, hayalleriniz boşa çıkarırsam kanım kurusun, eğer sizin güler yüzünüzün solması benden sebep olursa ben bu memleketi terk ederim. Onun için müsterih olun, bu yolda beraber yürüyeceğiz."

 

Büşra ÇevikBüşra Çevik