Güncel
Giriş Tarihi : 28-08-2023 18:41

Metin Tahtacı, Köşk Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı

Metin Tahtacı Köşk Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı. “Ekibimle gece gündüz sahada olacağım” dedi

Metin Tahtacı, Köşk Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı

2024 mahalli seçimleri yaklaşırken muhtar adayları da adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Peş peşe gelen muhtar adayların açıklamaları ilçeyi heyecanlı bir atmosfere sokarken Köşk Mahallesinden muhtar adaylığını açıklayan bir başka isim ise İlçemiz esnaflarından Metin Tahtacı oldu.

Tahtacı, “Yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Köşk Mahallesine hizmet etmek için bende varım demek için aday olduğumu açıklıyorum. Mahalleme daha iyi hizmet etmek için ekibimle çalışacağım. Halkımız takdir eder, bizlere mührü almayı nasip ederse, çok güzel ve herkesin faydalandığı bir muhtarlık dönemini hep beraber yaşayacağımızı umut ediyorum.

Köşk Mahallesi'nin ihtiyacı olan taze kanı, yıllardır mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmeti, vatandaşla iç içe bir şekilde mahallemize sunmak için adaylığımı açıklıyorum. Köşk Mahallesi'nin bir evladı olarak, mahallemiz için elini taşın altına koymaktan çekinmeyen ekibimle birlikte hizmet etmeye geliyoruz. Gerze'nin en köklü mahallelerinden olan Köşk Mahallesi'ni tarihine yakışır bir şekilde yeniden, el ele kalkındırmak için oylarınıza talibim. Sorunları biliyoruz ve bu sorunların çözümü için siz değerli mahalle halkımızdan 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oylarınızı bekliyorum” dedi.

Metin Tahtacı kimdir?

1979 yılında Sinop’ ta doğdu. İlköğrenimini Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda, Ortaokulu İnkılap Ortaokulunda, liseyi Meslek Lisesinde okudu. İlçemizde esnaflık yapan, 44 senedir Köşk Mahallesinde ikamet eden Tahtacı, Gerze Tarım Ticaret ve Yıldız Çiçekçilik sahibi. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

AdminAdmin