Siyaset
Giriş Tarihi : 21-02-2024 18:37   Güncelleme : 21-02-2024 20:46

MHP Gerze Belediye Başkanı adayını tanıttı

MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk, ilçe başkanlığında gerçekleşen basın açıklamasında Gerze Belediye Başkanı Adayı Mustafa Öz ve meclis üyesi adaylarını tanıttı

MHP Gerze Belediye Başkanı adayını tanıttı

31 Mart' ta gerçekleşecek olan yerel seçim listelerinin 20 Şubat Salı günü saat 17.00' a kadar sunulması gerektiği açıklanmıştı.

Bu kapsamda MHP Gerze İlçe Başkanlığı tarafından MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk, MHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Mustafa Öz, il genel meclis üyesi adayı Murat Gün ve belediye meclis üyeleri adaylarının adaylık dosyalarını Gerze İlçe Seçim Kuruluna teslim ettiğini açıkladı.

İlçe Başkanlığında yapılan basın açıklamasında adaylarını tanıtan MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammet Şentürk, “Gerze’ nin MHP’ si var” diyerek yola çıktıklarını belirtti. Başkan Şentürk yaptığı açıklamada, “Çok değerli Gerze halkı, aziz dava arkadaşlarım, değerli başkan adayım, değerli il genel meclisi üyesi adayım, değerli belediye meclis üyesi adayı arkadaşlarım.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi öncesi sizlerle bir araya gelmekten oldukça bahtiyarım. Yerel seçimlere doğru yaklaşan bu süreçte bugün ki toplantımız çok anlamlıdır” diye konuştu.

GERZE’ Yİ 5 YIL İÇERİSİNDE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Muhammed Şentürk’ ten sonra konuşan MHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Mustafa Öz ise tamamen Gerze odaklı projeler ortaya koyacaklarının altını çizerek “Gerze’ nin önündeki 5 yıl içerisinde yönetim anlayışını daha ileriye taşıyacak kentimizin ekonomik ve sosyo kültürel anlamda her zaman daha ileri gideceğine yürekten inanmaktayım. Bu süreçte desteklerinize ve oylarınıza talibim. Biz seçimi kazanacağız, Gerze’ nin MHP’ si var diyerek çıktığımız bu yolda, partili, partisiz insanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesinden ödün vermeden tamamen insan ve Gerze odaklı, geleceğe dönük, hazırladığımız projelerle kentimizin aslına uygun kültürel ve geleneklerine sadık olmak kaidesiyle yola çıkmış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.  

HÜRRİYET İNSANOĞLUNA VERİLEN EN BÜYÜK NİMET

Son olarak söz alan MHP İl Genel Meclisi Üyesi adayı Murat Gün ise yaptığı konuşmada: “Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Birlikte yürümek daha zahmet, az zahmetle verilen mücadelenin mükâfatı da hürriyet, hürriyetin de insanoğluna verilmiş en büyük nimet olduğunu düşünüyorum. Bizim savunduğumuz ne büyük tezde budur. Biz bu şekilde yola çıkıyoruz, Gerze için ayırmadan, ayrıştırmadan, gece, gündüz canla başla mücadelemizi vereceğiz. Biz bu halka hizmet edeceğiz. Hiç birinizi beklemediğiniz sonuçlarla karşı karşıya bırakmayacağız” dedi.  

Basın açıklaması çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

MHP GERZE BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

Mustafa Öz

MHP GERZE İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ ADAYLARI

Murat Gün

Ceyhun Yıldız

Hasan Gözütok

MHP GERZE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Mehmet Emin Öztürk - Makine Mühendisi

Okan Yuvacı - Esnaf

Furkan Yasin Alaçamlı - Avukat

Murat Erkan - Harita Teknikeri

Mustafa Demir - Esnaf

Oktay Kahveci - Esnaf

Ayhan Sarısoy - Esnaf

Cemil Çelik - Esnaf

Hamide Şentürk - Ev hanımı 

Aykut Gökmen - Esnaf

Ümit Aracı - Esnaf

İbrahim Abalı -Esnaf

Süleyman Sakarya -Esnaf

YEDEK ADAYLAR

Halil Mızrak - Esnaf 

Seyhan Baş - Çalışan

KONTENJAN

Hasan Yaman - Esnaf

Mehmet Kaya - Veteriner

Büşra ÇevikBüşra Çevik