Siyaset
Giriş Tarihi : 02-03-2024 16:16   Güncelleme : 02-03-2024 16:26

MHP Gerze’ den coşkulu seçim ofisi açılışı

MHP, Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz’ ün seçim çalışmalarını sürdüreceği seçim iletişim merkezinin açılışı gerçekleşti

MHP Gerze’ den coşkulu seçim ofisi açılışı

Açılış programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunması ile başladı ardından konuşmalara geçildi. İlk olarak söz MHP Gerze İlçe Başkanı Muhammed Şentürk’ e verildi.

Başkan Şentürk, adaylarını geri çekme gibi bir durumun söz konusu olmadığını, bu gibi söylemlere dikkat edilmemesi gerektiğinin altını çizerek yaptığı konuşmasını, “İlçe başkanlığına layık görüldüğüm günden bu güne partimize ve teşkilatımıza yakışan gece gündüz çalışarak olması gerektiği gibi bir program sergileyen yönetim kurulumuz, belediye başkanı adayımız belediye ve il genel meclis üyesi adaylarımız ile birlikte siz değerli halkımızın karşısına çıkmış bulunuyoruz.

Yolumuz ve temennimiz Allah rızası başta olmak üzere hep birlikte memleketimize Gerze’mize hizmet etmektir. Hakkaniyetli, liyakatli, ahlaklı kadrolarla hak ve hukuku gözeterek memleketimizin yönetimine talibiz. Tüm teşkilatımız, adaylarımız ve sizlerin desteği ile başarıya odaklanmış durumdayız.

Ayırmadan ayrışmadan canla başla mutlu bir Gerze inşa edeceğiz ve mutlaka başaracağız. Yapılacak yerel seçimde kendi şanlı logomuz kendi adayımızla Gerze’mizin yönetimini sizin desteğinizle devralacağız konuşmamı burada sonlandırırken bizleri yalnız bırakmayarak birlik ve beraberliğin gücüne olan inancımızı tazelememize vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ederim.

Kulağımıza bazı dedikodular geliyor, seçime bir hafta kala adaylarını çekecekler diye bir söylem var, bunları ciddiye almayın, biz emekleri boşa çıkaracak insanlar değiliz. Hz. Mevlana'nın dediği gibi: "Ne kadar söz varsa düne ait şimdi yeni şeyler söylemek lazım cancağızım" şeklinde sonlandırdı.

AYIRMADAN AYRIŞTIRMADAN HİZMET EDECEĞİZ

İlçe Başkanı Muhammed Şentürk’ ün yaptığı konuşmanın ardından MHP İl Genel Meclisi Üyesi adayı Murat Gün kısa bir konuşma gerçekleşti. Gün konuşmasında, “31 Mart seçimlerine il genel meclisi adayı olarak katılmış bulunmaktayım, ,inşallah sizlerin takdiri ve oyları ile bu süreci tamamlayacağız ve bu seçimi kazanacağız. Önemli olan bu seçimi kazandıktan sonra şuradan buradan o partiden bu partiden diye ayırmadan Gerze’ ye bu vatana bu millete hak ettiği şekilde hizmet etmek asli görevimiz olacak. Ne yapacağız ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız; gece gündüz demeden canla başla Gerze için hizmet edeceğiz. Küçük görmeyin kimseyi noktada küçüktür ama bitirir cümleyi” diye konuştu.

TEMİZ GELDİK, TEMİZ GİDECEĞİZ

Gün’ ün ardından kısa bir konuşmada MHP İl Başkanı Hikmet Çınar gerçekleştirdi. Çınar konuşmasında, “biz hep şunu söyledik, temiz geldik, temiz kaldık, temiz kalacağız ve gideceğiz. Bizim siyasetimiz ilkeli, prensipli, şahsi menfaat içermeyen bir siyaset üzerine kurulu. Bugün 9 ilçe arasında konumuyla, coğrafyasıyla, gelişime en açık ilçe Gerze. Bunun için de Gerze’ de temiz bir aday çıkardık.

Sinop’ ta Cumhur ittifakı var, Devlet Bahçeli beni yanına çağırdı ve Hikmet Başkan 8 ilçede aday çıkarıyorsun. Bunu sürekli duyuyoruz, MHP adayını çekecek diye dedikodular yapılıyor. Biz bu işi bir dava, gönül işi olarak görüyoruz. Biz bu vatan, bayrak, ezan için mücadele ediyoruz” dedi.

31 MART GECESİ SADECE BİZ DEĞİL BU TOPRAKLARIN İNSANLARI, KAZANACAK

Son olarak söz alan MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, alkışlarla sahneye davet edildi. Projelerini açıklayan Başkan Adayı Öz, konuşmasında, “ben 1981 Gerze doğumluyum. Çocukluğumu öğrenim hayatımı gençliğimi bu topraklarda geçirdim. Allah ömür verirse bu topraklarda yaşlanacağım. Şimdi de bu şirin ilçemize hizmet etmek için belediye başkan adayıyım. Ben bu yola hak ettiğimiz bir Gerze’yi hayal ederek çıktım.

31 Mart gecesi sadece biz değil bu toprakların insanları, kazanacak. Sadece sağcısı solcusu ocu bucu değil Gerze sevdalıları kazanacak. Sizden tek ricam oylarınızı kullanırken vicdanınızın sesini dinleyin. Bu seçim Gerze için tertemiz bir sayfa açma seçimidir. Şöyle bir bakarsanız ekibimize hepsi genç, pırlanta gibi. Biz bu ekiple Gerze’mizi canla başla ayırmadan ayrıştırmadan hep beraber daha da güzel bir memleket yapmaya kararlıyız. Biz halkın sesine kulak tıkayanlardan değiliz. Biz halkın oyunu kendine zimmetli sayıp kazanmak için her yol mubah sayanlardan değiliz.

Halkımızın isteklerini dinlemeyen ve ne olursa olsun seçimi kazanırız diyenlere karşı en büyük cevabı 31 Mart günü halkımız beni ve ekibimi Gerze’mizin yönetimine getirerek verecektir.

Yapılan algılara bu zamana kadar sessiz kalsak da art niyetli odakların ne amacı olduğunun farkındayız. Ve diyoruz ki: Gerze seçeneksiz değildir. Gerze'nin MHP’si var.

Allah'ın izniyle yönetimimizde yapılacak hizmetlerde halkımızın görüşlerine, akıl insanlarımıza danışacak ve biz yaptık oldu demeyeceğiz.

Yapılacak projelerimizde internet üzerinden halk oylaması benzeri uygulamaya gidecek ve bu memleketi hep beraber yöneteceğiz.

Tepeden inme ve halkına kulak tıkayanlara karsı yönetimimiz döneminde halkına hesap soran değil, halkına hesap veren bir anlayışla memleketimize hizmet edeceğiz. Bununla beraber yapılacak ihaleler, meclis toplantıları belediyece canlı olarak yayınlanacak ve halkın belediyesi kimsenin zenginleşme aracı olmayacaktır.

Şimdi sizlere Gerze’mizin ihtiyaçlarına çare olacak. Memlekete vizyon katacak ayakları yere basan projelerimizi özet biçimde anlatmak istiyorum.

Esnafımızın ihtiyaçları doğrultusunda uygun maliyetli mesleki ihtiyaçlara uygun ve yeşil enerjili sanayi alanları projesi. Tekstil işletmelerimiz için ihtiyaçlarına Uygun dizayn edilecek sanayi dükkânları ile işletmelerimizin gelişimine katkı sağlayarak iş imkânı ve istihdam artırma projesi.

Nikâh düğün toplantı kokteyl kongre ve özel günler için kongre ve toplantı merkezi projesi. Bünyesinde balık lokantasını da bulunduran ailelerin hoş vakit geçirebilecekleri sosyal tesis projesi

Aile bütünlüğü ve geleneksel Türk aile yapısını korumak ve farklı kuşakların bir arada olması için gençlik ve yaşam merkezi projesi.

Hem çalışan hem de ev hanımı annelerin akıllarının arkada kalmadan gönderebilecekleri çocuklarımız için mahalle kreşleri projesi.

Soğuk hava deposu dâhilinde modern hizmet binası projesi.

Patili dostlarımız için konaklama imkânı ve barınak modernizasyonu projesi.

TOKİ işbirliği ile gerçek ihtiyaç sahibi halkımıza uygun fiyatlı konut projesi.

Mezarlıklar müdürlüğüne bağlı modern gasilhane.

Sözlerime rahmetli şair Abdürrahim Karakoç’un sözleriyle son vermek istiyorum.

Beden ölür çürür cana bakın siz.

Kim kiminle yürür ona bakın siz.

Bırakın dönsün dönme dolaplar.

Haktan hakikatten yana bakın siz.

Duyanlar duymayanlara söylesin: Milliyetçi Hareket Partisi buradadır ve Gerze’nin yönetimine taliptir. Hepinizi Allah’ a emanet ediyorum. Sağlıcakla kalın” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından MHP İl Genel ve Belediye Meclisi Adaylarının tanıtımı yapıldı akabinde kurdele kesimi gerçekleşti.

Büşra ÇevikBüşra Çevik